08 / 07 / 2024

ordu yolu üzerinde dinlenme tesisleri

ordu yolu üzerinde dinlenme tesisleri

Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu'nun turizmde yol kat ettiğini, konaklama alanlarının arttığını, çay molası verilen değil konaklanacak bir yer haline geldiğini söyledi.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Karadeniz Sahil Yolu yeni yüzüne kavuştu!

Ordu’nun Altınordu ilçesi otogar mevkiinde, her gün binlerce aracın geçtiği Karadeniz sahil yolu üzerinde ana kollektör hattında meydana gelen çökmenin ardından, Büyükşehir Belediyesinin etkin ve anında müdahalesiyle sahil yolu trafiğe açıldı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Ordu Büyükşehir'den sahil yolundaki binalara sihirli dokunuş!

Karadeniz sahil yolu üzerinde bulunan binalarda dış cephe iyileştirme ve giydirme çalışmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Adıyaman Yunus Emre yolu yenileniyor!

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, arıtma hattının geçmesinden dolayı bozulan Yunus Emre Mahallesinde 3. çevre yoluyla kesişen Şevenk yolu üzerinde kazı, alt temel ve asfaltlama çalışması başlatıldı.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Ankara Yolu'na 566 bin 790 metrekarelik 3 farklı temalı park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Aksaray Kireçlik yolu üzerinde yeni köprüler inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kireçlik yolu üzerinde yapımı devam eden köprü çalışmalarını inceledi. Yazgı, yaptığı açıklamada, şu ana kadar 7 köprünün yapımı için çalışma yaptıklarını söyledi.

Basın Ekspres Yolu Airport 24 iletişim!

Basın Ekspres Yolu Airport 24 iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek olan projede toplam 133 adet daire bulunuyor.

ordu yolu üzerinde dinlenme tesisleri Haberi

ordu yolu üzerinde dinlenme tesisleri

Ordu'da konaklama alanlarının arttığını, buna bağlı olarak da yatak sayılarını maksimum seviyelere çektiklerini belirten Uğur Toparlak, gelecek dönemde bin 216 yatağı Ordu turizminin hizmetine sokacaklarını kaydetti. 


Karadeniz' in...