02 / 06 / 2024

orduda imar semineri

orduda imar semineri

AltınOrdu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, imar denilince akla ilk önce yolların çizilmesi, sınırların belirlenmesi geldiğini belirterek, “Oysa imar bir şehrin daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için sistemli bir çalışmadır” dedi.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta online olarak gerçekleştirilecek. 

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

Van'da imar uygulaması semineri verildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konularında eğitim semineri düzenlendi.

Esenyurt Belediyesi'nden zabıtalara imar semineri!

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde 3 Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Zabıta bilgilendirme semineri tüm zabıta çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.Kadıoğlu'nun da katıldığı programda Zabıtalara görevleri, sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

AltınOrdu Belediyesi'nden imar semineri!

AltınOrdu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, imar denilince akla ilk önce yolların çizilmesi, sınırların belirlenmesi geldiğini belirterek, “Oysa imar bir şehrin daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için sistemli bir çalışmadır” dedi.

Kocaeli'de inşaat mühendislerine imar revizyonları semineri!

Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen Gebze, Darıca, Çayırova, ve Dilovası 1/1000 Uygulama İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği konulu semineri, gerçekleştirildi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline imar mevzuatı eğitimi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, imar ve Zabıta Daire Başkanlığında çalışan personellere imar mevzuatı ve uygulanmasına ilişkin eğitim semineri "her şey vatandaş için" denilerek başladı.

Alanya'da Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri semineri düzenlendi!

Alanya Belediyesi, yerel seçimlerle birlikte Alanya’ya bağlanan beldeler ve Alanya merkezde uygulanan imar planı bütünlüğünü sağlamak için Türkler Gold Island Hotel’de, “Yapılaşmaya Esas Plan Hükümleri” semineri düzenledi.

Konya Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi personeline İmar Ve Şehircilik semineri verildi. Semineri belediye Meclis salonunda Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş verdi..

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi!

Beyşehir'de imar ve şehircilik semineri verildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "İmar ve yapı denetimi belediyeler için önemli. Bu alanlarda çalışan personelimizin, kanun ve yönetmeliklere hakim olması gerekiyor. " dedi.

orduda imar semineri Haberi

orduda imar semineri

AltınOrdu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, imar denilince akla ilk önce yolların çizilmesi, sınırların belirlenmesi, krokilerin yapılması gibi durumların geldiğini belirterek, “Oysa imar bir şehrin daha yaşanabilir bir hale getirilmesi için sistemli bir çalışmadır” dedi.Altınordu Belediyesi İnsan Kaynakları ve eğitim Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından ‘İmar Mevzuatı ve İmar Hukuku Uygulamaları’ semineri düzenlendi. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen seminere Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve il ve ilçe Belediye çalışanları katıldı. İmar Mevzuatı ve İmar Hukuku Uygulaması seminerini Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Yardımcı Doç. Dr. AHMET FİDAN verdi. Düzenlenen seminerde bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, imarın bir şehrin bel...