10 / 05 / 2024

ordudaki tenis kortları

ordudaki tenis kortları

Sporun her dalına destek ve yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis sporunda önemli bir aşama kaydeden Ordu’ya yeni tenis kortları kazandırıyor. Yeni tenis kortlarında inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

ABD Atherton'da en ucuz ev 2,5 milyon dolar!

ABD'de, milyarderlerin yaşadığı lüks spor arabaları, havuzlu villalar ve tenis kortlarıyla dikkat çeken Atherton mahallesinde, en ucuz ev 2,5 milyon dolar...

Şanlıurfa Tenis Dünyası açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ‘Tenis Dünyası’ kompleksini hizmete açtı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tenis kompleksi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tenis kompleksinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Tenis Dünyası bu yıl tamamlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Şanlıurfa Tenis Dünyası’nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Gaziantep Tenis Kompleksi Temmuz'da tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım'da inşaatına başlanan Tenis Kompleksi’ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete açacak. 

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Ordu'ya 5 milyon 543 bin TL'lik tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'ya bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirdiği “Tenis Kortları ve Sosyal Tesisler”in ardından şimdi de tribünlerin ihalesi yapıldı.

Fenerbahçe sahilindeki tenis kortu projesi iptal edildi!

İBB’nin Fenerbahçe sahiline 7 adet tenis kortu yapma projesi, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla iptal edildi.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Ordu Tenis Kortu projesi tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin önemli spor yatırımlarından biri olan tenis kortunun yapımında sona yaklaşıldı.

Ordu tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ordu Karşıyaka Mahallesi’nde 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesisleri Nisan'da açılacağını bildirdi.

Ataköy Emlak Bankası Spor Kulübü imam hatip lisesi mi oluyor?

Ataköy’de içinde tenis kortları, olimpik yüzme havuzu, futbol sahası bulunan Emlak Bankası Spor Kulübü, imam hatip lisesi oluyor

ordudaki tenis kortları Haberi

ordudaki tenis kortları


Sporun her dalına destek ve yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda tenis sporunda önemli bir aşama kaydeden Ordu’ya yeni tenis kortları kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesince kısa bir süre önce ihalesi gerçekleştirilen yeni tenis kortlarında inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

YENİ TESİSLER, SPORCU FABRİKASI OLACAK

Her ilçede spor tesisleri için önemli çalışmalar yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni projelere de hayat kazandırmayı sürdürüyor. Son yıllarda tenis spor dalında önemli bir gelişme kaydeden ve yarışmalarda adından sıkça söz ettirmeye başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dev yatırımıyla büyük başarılara imza atabilecek sporcuların yetiştirilmesi için kısa süre içerisinde önemli bir tesise sahip olacak.

19 ilçede semt sahalarından fitness aletlerine kadar vatandaşın birçok sportif etkinliği yapabileceği alanlar oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilecek tenis kortları...