05 / 07 / 2024

Orduya cami yapılıyor

Orduya cami yapılıyor

Ordu'nun Ünye ilçesindeki bir caminin minare yapımında 62 yıl önce babası çalışan iş adamı Musa Kaymak, yıktırılan caminin yerine yapılacak yenisinin temelini attıracak.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

Şerifpaşa Cami Meydanı yapılıyor!

Şerifpaşa Cami Meydanı yapılıyor. Şerifpaşa Cami şehrin yeni cazibe merkezi haline geliyor.

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Aksaray Topakkaya'da Selçuklu mimarisinde cami yapılıyor!

Aksaray’ın Topakkaya Belde Belediyesi tarafından 100 yıl ileriye dönük Selçuklu mimarisinde cami yaptırılıyor. Başkan Akbulut, “Camimiz 1960 yılında yapılmış bir camimiz. Biz her zaman buraya bir eser yapana dua edip yad ettik" dedi.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Orduya cami yapılıyor Haberi

Orduya cami yapılıyor

Ordu'nun Ünye ilçesindeki bir caminin minare yapımında 62 yıl önce babası çalışan iş adamı Musa Kaymak, yıktırılan caminin yerine yapılacak yenisinin temelini attıracak. Ünye Çınarlık Mahallesi Çevre Koruma. Yardımlaşma, Dayanışma Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Musa Kaymak, 62yıldır faaliyet gösteren Çınarlık Merkez Camisini, fiziki olarak ömrünü doldurması üzerine yenisini yapmak üzere yıktırdıklarını söyledi. 


HAYRA ÖNCÜLÜK ETTİM 

Kaymak, şunları kaydetti: "Çınarlık Mahallesi Merkez Camimiz.k 62 yıldır ibadethane olarak kullanılıyordu. Son yıllarda camimiz çürümüş, su alıyor ve bazı yerleri yıkılıyordu. Ben Çınarlık Mahallesi'nde doğdum, büyüdüm ve mahallem için böyle bir hayra öncülük yapmak istedim. Vatandaşlarımız ve cemaatimiz bize 'sen temeli başlat, biz halk olarak hep birlikte devam ederiz'dedi. Ben de inşaat başlatıldıktan sonra bodrum katına kadar bütün masraflarını üstlendim." Kaymak, camiyi en...