02 / 05 / 2024

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesinde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projenin Orduzu bölgesine değer katacağı belirtiliyor.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Afyonkarahisar'da arazi kavgası: Eski muhtar kayınbiraderini öldürdü!

Afyonkarahisar Ali İhsan Paşa Mahallesi'nde eski mahalle muhtarı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü.

TOKİ Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edecek! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edeceğini açıkladı. Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, Harput sakinlerinin ilçeye daha fazla konut inşa edilmesini beklediğini belirtti...

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde kentsel dönüşüm isteği!

Adıyaman Sıratut Mahallesi'nde araçların dar sokaklara girmede sıkıntı yaşadığını söyleyen muhtar İlhan Alan, mahallenin bir an önce kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çağrı yaptı.

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Samsun Soğuksu Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Adana'da inşaat halindeki evlerde 'hayalet seçmen’ oyunu!

Adana'da Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Yalçın Uzun, 600 yakınını inşaat halinde olan evlerde yaşıyormuş gibi gösterip, 670 oyla seçimi kazandı. ‘Hayalet seçmen’ oyununu rakiplerinin dikkatinden kaçmadı.

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan Haberi

Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesinde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi kapsamında kazı ve zemin düzenleme çalışmaları tamamlanırken, projenin temeline ilk harç döküldü. Orduzu Mahallesi Muhtarı Zeki Bakan, Çınar’ın Çevre Düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesinin bölgeye canlılık katacağını belirterek, "Güzel bir tesisimiz yapılıyor. Gençlerimiz burada çalışacaklar. Tesisimiz olimpik bir tesis. Allah Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’dan ve ekibinden razı olsun. Bu güzel tesisin bugün betonu atılıyor. İnşallah Nisan sonunda, Mayıs ayının başında bu tesis bitecek. Tesis bittiğinde Malatya halkının hizmetine sunulacak. Bu mesire yerinde ailece güzel saatler geçirecekler. Allah devletimize zeval vermesin. Bu çalışmalarından dolayı Selahattin Gürkan Başkanıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Murat Dönmez isimli mahalle sakini ise tesisin yapım aşamasının sona ermesi ile...