15 / 05 / 2024

oren Fransez evini satışa mı çıkardı

oren Fransez evini satışa mı çıkardı

Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk yaşamaya başlayan stil danışmanı Başar Dizer'in eski eşi Oren Fransez; Dizer ile yıllarca paylaştıkları Emirgan sırtlarındaki dört katlı, havuzlu villayı, ortak anılarından dolayı satışa çıkardı.

Selen Soyder Bebek'te ev arıyor!

Tolgahan Sayışman’dan ayrıldıktan sonra Başak Dizer’in eski eşi Oren Fransez’le aşk yaşayan Selen Soyder, önceki gün Bebek’teydi. Sevgilisi Fransez’le emlakçıları gezen güzel oyuncu, evlilik için gün saydıklarını söyleyip ekledi.

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

Evini kiraya verenler ne yapmalı?

Evini kiraya vererek gelir elde etmek isteyen mal sahipleri, kiracıları ile yaptıkları anlaşmaya istinaden kira sözleşmesi imzalıyor. Peki, evini kiraya verenler ne yapmalı? Vergi ödemeli mi?

Evini kiraya verenler kaç lira vergi ödeyecek?

Ev veya işyerini kiraya veren kimseler, elde ettikleri kira geliri için vergi mükellefi oluyor. Peki, evini kiraya verenler kaç lira vergi ödeyecek? Vergi ne zaman ödenecek?

Hülya Avşar Tarabya'daki evini 3 milyon dolara satıyor!

Tarabya'da kimsenin bilmediği bir villası olan Hülya Avşar, evini 3 milyon dolara satışa çıkardı. Avşar Kızı'nın Sarıyer'deki bir diğer köşkü de 10 milyon dolara alıcı bekliyor

Kirada oturup evini kiraya verenler kira vergisi öder mi?

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak; belli koşullarda gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki, kirada oturup evini kiraya verenler kira vergisi öder mi?

Evini kiraya veren ne kadar vergi öder?

2014 yılında evini kiraya veren ve 3.300 TL'den yüksek kira geliri elde eden kimselerin beyanname vererek kira gelir vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, 2015 yılında evini kiraya veren ne kadar vergi öder?

Mai Residence'ta evini seç, ödemelere 1 yıl sonra başla!

Fer Yapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, konut alacaklar hiç para ödemeden evini seçip yerleşiyor, ödemeler ise bir yıl sonra başlıyor.

Baba evini oğluna satabilir mi?

Babanızın bir evi olduğunuzu ve oğlu olarak size satmak istediğinizi farz edelim. Peki, bir baba evini oğluna satabilir mi? Babanın evini oğluna satması için gerekenler nelerdir?

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Samsun'da metan gazı bulan bir kişi bu gazla evini ısıtıyor!

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor. Mahallede yaklaşık 10 evin, bahçesinden çıkan metan gazıyla ısınıyor..

oren Fransez evini satışa mı çıkardı Haberi

oren Fransez evini satışa mı çıkardı


Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Aralık ayından beri aşk yaşayan stil danışmanı Başak Dizer'in yaklaşık beş ay önce boşandığı eşi Oren Fransez, eskiye sünger çekmek için hamle yaptı.


Fransez, Emirgan sırtlarındaki dört katlı, havuzlu villayı 3 milyon 800 bin dolara satışa çıkardı. 'Sahibinden satılık villa' şeklinde bir emlak sitesine ilan veren Fransez, anlaşılan her köşesinde eski eşi Başak Dizer ile anılarının bulunduğu villayı satıp anılarından kurtulmak istemiş. Bu arada şimdi Kıvanç Tatlıtuğ ile aşk yaşayan Başak Dizer, evliyken bu evde dekorasyon dergilerine poz verip evini ne kadar çok sevdiğini...