25 / 08 / 2024

organik kozmetik

organik kozmetik

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

ÇAYKUR, organik yaş çay için dekar başına 10 bin TL ödeyecek! Şimdi açıklandı! 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından, organik çay fark ücreti ödemelerinin dekar başına yapılacağı ve 10 bin TL olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Organik tarım yapan 2 bin 500 üreticiye destek sağlanacak

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, gelecek sene organik tarım faaliyetleri kapsamında 2 bin 500 üreticiye destek sağlayacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lindka İnşaat Otomotiv Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Nur Yezer ve Reyyan Akdağ ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Habitat İstanbul Organik Gübre Üretim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vacip Kahveci tarafından kuruldu.

ÇAYKUR'dan son dakika müjdesi: Yaş çay bedeli ve organik çay desteği hesaplara yattı! Yarın hemen alabilirsiniz!

ÇAYKUR, Temmuz 2023'te yaş çay ile mayıs ayı organik yaş çay destekleme bedeli olarak üreticilere verilen ödemeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

organik kozmetik Haberi

organik kozmetik

Tarihi Mısır Çarşısı'nda 1944 yılında herkesin güvenle tüketebileceği doğal lezzetleri sofralara taşımak üzere yola çıkan Arifoğlu günümüzde arifoglu.com üzerinden de tüketicileriyle buluşuyor.

Online satış kanalında organik ürünler, baharat, sos ve salçalar, bitki ürünleri, bal ve arı ürünleri, yağ ve aromalar, bitkisel kozmetik, gıda takviyeleri, tarım ürünleri, macunlar ve kahve ürünlerini tüketicilerine satışa sunan Arifoğlu, bitkisel yağlarda avantajlı setler oluşturdu. Tüketicinin daha ekonomik elde edebileceği şekilde oluşturulan paketlerde Arifoğlu’nun tüm bitkisel yağ ürünleri bulunuyor.


Yüzlerce çeşit ürünün temininden üretime, paketlemeden dağıtım ve sunumuna kadar her aşamasını kendi bünyesinde gerçekleştiren Arifoğlu,  ticari faaliyetini bugün İstanbul Avcılar merkez ve Gaziantep Nurdağı tesislerinde sürdürüyor.


İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu Fiyat Listesi!

Bronzlaşma Yağı 120ml (2 Adet) 170,00 ₺
Cilt Bakım Yağları 5li (SET) 267,86...