19 / 05 / 2024

Orge Elektrik yönetim kurulu

Orge Elektrik yönetim kurulu

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi.

Orge Elektrik Taahhüt, akıllı çözümler üretiyor!

Akıllı ev ve bina kapsamındaki projelerine ağırlık veren Orge Elektrik CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz, "Akıllı ev ve akıllı bina uygulamalarını şirketimizin geleceğinde ve büyümesinde önemli yer tutmasını öngörüyoruz." dedi.

Katı Atık Yönetim Sistemi 400 bin konuta elektrik veriyor!

Katı Atık Yönetim Sistemi kapsamında 28 tesiste, yılda 1 milyon 386 bin megavatsaat elektrik enerjisi üretiliyor. 400 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılanıyor.

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Sitelerde gider yönetim planı nasıl olmalı?

Tüm sitelerde, temel olarak güvenlik-temizlik-bakım ve idari hizmetler ile ortak alanlarda sarf edilen elektrik-doğalgaz-su gibi enerjilerden dolayı belli bir gider oluşur ve bu gider yönetim planı esaslarına göre maliklere paylaştırılarak karşılanır

Orge Elektrik yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi!

Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Orge Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. yönetim kurulu komite yönetmeliklerini güncelledi.

Ulusoy Elektrik yüzde 30'luk payını halka arz ediyor!

Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulusoy, 1985 yılında elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla kurulan Ulusoy Elektrik’in yüzde 30’unun 13-14 Kasım’da halka arzedileceğini açıkladı.

Ali İrfan İmik Bomonti Elektrik yönetim kurulu üyesi oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ali İrfan İmik Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik Turizm ve Ticaret yönetim kurulu üyesi oldu.

BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kuruluna atama!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Üyelerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Üyeleri 'ni yayınladı. Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Emek Elektrik yönetim kurulunu yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. yönetim ve denetim kurulunu yayınladı.

Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı!

Aselsan Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan, Gebze trafik yönetim sistemi için anlaşma yaptı.

Timtaş Yönetim'den ucuz elektrik!

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışmalarla hizmet verdiği konut sakinlerini memnun etmeye devam ediyor. Hizmet götürdüğü alanlarda fark yaratan Timtaş yönetim bir yeniliğe daha imza attı.

Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik kurumsal yönetim komitesi üyelerini atadı.

Orge Elektrik yönetim kurulu Haberi

Orge Elektrik yönetim kurulu

Orge Enerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Kurumsal Yönetim Komitesi Yönetmeliği,  Denetim Komitesi Yönetmeliği ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Yönetmelikleri  ekteki halleri ile güncellenmiş olup, bu Yönetmelikler Şirketimizin internet sitesinde güncel halleri ile yayınlanmıştır.


Komite üyeliklerinde herhangi bir değişiklik bulunmayıp, komite üyeleri aşağıda listelenmiştir:


Kurumsal Yönetim Komitesi;

Başkan: Mehmet Metin Korfalı

Üye: Orhan Gündüz

Üye: Ertuğ Ersoy


Denetim Komitesi;

Başkan: Mehmet Metin Korfalı

Üye: Uğur Yamaç Korfalı


Riskin Erken Saptanması Komitesi;

Başkan: Mehmet Metin Korfalı

Üye: Uğur Yamaç Korfalı


Bilgilerinize...