12 / 05 / 2024

Orhan Altan Türesay

Orhan Altan Türesay

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akman Alkumru, Orhan Altan Türesay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos'ta kuruldu

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İntursan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kütük, İlhan Kütük ve Orhan Kütük ortaklığında açıldı.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Türkiye'nin her tarafı kırmızı! Her bölgede deprem olabilir!

Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Ülkemizde çok deprem oldu. Levhalarda birçok hareket görüldü" dedi ve Türkiye’nin her tarafı kırmızı. Yani her bölgesinde deprem olabilir. İstanbul için konuşacak olursak, burada büyük bir deprem olasılığı var." diye konuştu.

Katre Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katre Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Dağlı tarafından kuruldu.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Orhan Gazi Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Adapazarı'nda hayata geçirilen ve doğal afetlerin yol açtığı zararlar nedeniyle zaman içerisinde çeşitli onarımlardan geçirilen Orhan Gazi Camisi restore edildi.

Altan Elmas: Konutta tarihi rekor geldi!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz verilere hakkında değerlendirmede bulundu.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Orhan Altan Türesay Haberi

Orhan Altan Türesay

2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akman Alkumru, Orhan Altan Türesay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. 2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Akman Alkumru ve Başkan Yardımcısı Orhan Altan Türesay olarak belirlendi. 


2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin maksadı inşaat,sanayi,ticaret,tarım,balıkçılık hayvancılık,ulaştırma,turizm,enerji,madencilik,metalurji tekstil,kimya,otomotiv,alanlarında bizzat iştigal etmek ve bu alanlarda halen mevcut veya ileride kurulacak ortaklık, müessese ve girişmlerin sermaye ve yönetimine mevzuat hükümleri çerçevesinde yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yaparak veya yapmaksızın katılmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


2A İthalat İhracat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Değirmen Sokak, Şaşmaz Sitesi, C1 Blok No:9...