27 / 04 / 2024

Orhan Beşkök biyografi

Orhan Beşkök biyografi

TSKB Genel Müdür Yardımcısı Orhan Beşkök kimdir? Orhan Beşkök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Beşkök, ne zamandan beri TSKB Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor?

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar ve Orhan Çalık tarafından kuruldu.

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Akrizeliler İnşaat Elektrik Reklam Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akrizeliler İnşaat Elektrik Reklam Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Dayanık tarafından kuruldu. 

RealtyCo İşletme Tipi Franchise Sistemi ile büyüyecek!

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.

AGT, İran'da fabrika kuruyor!

Beş kıtada 60 ülkeye ihracat yapan ahşap ürünleri üreticisi AGT, İran’da panel üretimi yapacak bir fabrika kuruyor.

Trabzon Köprübaşı yatırımları hız kesmiyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi.

Trabzon'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla, öncesinde belde olan Beşköy’ün mahalleye dönüştürüldüğünü hatırlatan Muhtar Aydın, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerine biz yetişemiyoruz. Mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor

Orhan Beşkök biyografi Haberi

Orhan Beşkök biyografi

Orhan Beşkök kimdir?

Orhan Beşkök, 1955 Ankara doğumlu olan Beşkök, üniversite öğrenimini The Polytechnic of Central London Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlamış, daha sonra Londra Üniversitesi’nde Ekonomi yüksek lisansı yapmıştır. 


TSKB’de üstlendiği çeşitli görevler sonrasında 1995 yılında İktisadi Analiz Müdürlüğüne terfi etmiştir. 


Beşkök, 2002 yılından bu yana Mali Analiz, İktisat ve Mühendislik Müdürlüklerinin bağlı olduğu Teknik Hizmetler Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini, 1 Ocak 2011 tarihinde terfien atanarak Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürmektedir. 


2012 yılında, sorumluluklarına Finansal Kurumlar Müdürlüğü de...