02 / 05 / 2024

Orhan Düzgün kimdir

Orhan Düzgün kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projesi kapsamında 300 milyon Euro'luk yatırımın planlandığı Erciyes, dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına girmeye hazırlanıyor. Erciyes , kış turizminde dünyaya ikinci Davos'u kazandıracak...

Kayseri turizmde hedef büyüttü!

Kayseri Valisi Düzgün "Kış turizmi için gelenlerle Kapadokya bölgesinin bağlantısını sağlamak, Kapadokya'ya gelenlerle Kayseri bağlantısını kurmak bölgemizdeki turist sayısının artmasını ve konaklama yapılmasını sağlayacaktır" dedi.

Orhan Düzgün: Girişimcilik ruhu, yabancı yatırımcıyı Kayseri'ye çekiyor!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sanayi bölgesinde üretim yapılan Kayseri'ye yıl içinde yoğun bir şekilde yabancı iş adamı heyetleri ve bürokratların geldiğini söyledi

Orhan Düzgün: Kapuzbaşı yerli ve yabancı turizm acentelerine tanıtılmalı!

Kayseri kent merkezine 190 kilometre Adana'nın Aladağ ve Kozan ilçelerine de yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri, 500 metrekarelik alanda 7 şelaleden oluşuyor.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Orhan Düzgün kimdir Haberi

Orhan Düzgün kimdir

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projesi kapsamında 300 milyon Euro'luk yatırımın planlandığı Erciyes, dünyanın sayılı kayak merkezleri arasına girmeye hazırlanıyor. 2005 yılında start alan proje tamamlandığında, alt yapı, pist kalitesi, sosyal donatılar ile birlikte Erciyes, kış turizminde dünyaya ikinci Davos'u kazandıracak.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 300 milyon Euro yatırım planladığı ve Avusturya'nın konusunda uzman kuruluşu  ATC ( Austrian Tourism Consultans) tarafından hazırlanan master plan çerçevesinde Erciyes; pistleri, otelleri, yeme-içme alanları, eğlence merkezleri, kongre merkezleri, sosyal donatıları ve alt yapısı ile Türkiye'nin birinci, dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden biri olmak üzere hazırlanıyor. Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarına ve hatta Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapması hedeflenen Erciyes Kış Turizm Merkezi, hem turizmin hem de kış sporlarının ilk adresi olma yolunda... Erciyes Kayak Merkezi Master Planı'nın...