02 / 05 / 2024

Orhan Gazi Cengaver kimdir

Orhan Gazi Cengaver kimdir

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı.

Orhan Gazi Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Adapazarı'nda hayata geçirilen ve doğal afetlerin yol açtığı zararlar nedeniyle zaman içerisinde çeşitli onarımlardan geçirilen Orhan Gazi Camisi restore edildi.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Bursa Kocayayla yatırıma doyacak!

Orhan Gazi’nin düğünün yapıldığı, Bursa’ya 60 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla'ya bungalov ev, restoran ve ata sporları merkezi inşa edilecek.

Bursa İznik'te ilk Osmanlı camisi bulundu!

Bursa'nın İznik ilçesinde Orhan Gazi'nin yaptırdığı caminin gün yüzüne çıkarılması için yürütülen kazılarda son cemaat yeri bulundu. Cami Osmanlı Devleti'nin en eski çinilerini bünyesinde bulunduruyor.

Sıtatik Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıtatik Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1646 Sokak'ta kuruldu.

Nover Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nover Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mücait Abdukaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 milyon TL sermaye ile 25 Mart'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahalesi, Orhan Gazi Caddesi'nde kuruldu.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Kauçuk İnşaat Yapı Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Mutlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Esenyurt, Orhan Gazi Mahallesi, 1659 Sokak'ta kuruldu.

Kayseri Argıncık yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Kocasinan Orhan Gazi'nin altyapısı yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

ME Gayrimenkul İnşaat Turizm Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ME Gayrimenkul İnşaat Turizm Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Orhan Gazi Dokumacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Orhan Gazi Cengaver kimdir Haberi

Orhan Gazi Cengaver kimdir


Sargın İnşaat tarafından yapılan kapalı otopark deneme açılışı ile hizmete girdi. Yetkilileri otoparkın iki gün ücretsiz hizmet vereceğini bildirdiler elektronik sistemde mevcut" diyen Cengaver, "Otoparkımızın içerisinde zemin katta oto yıkamamız da var. Ayrıca araçlar içeride olduğu sürece sigortalı bir şekilde olacak. Ayrıca Alanya Belediyesi de şuanda otopark civarında park eden araçları kaldırmak için bir çalışma başlattı. Belediyemize de bu konuda bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 


KAPALI OTOPARKIN SAATİ 5 TL

Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı 'ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark deneme açılışıyla hizmete başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Sargın İnşaat Alanya Şube Müdürü Orhan Gazi Cengaver, kapalı otoparkın iki günlük deneme açılışının yapıldığını ve bir ay sonra...