02 / 05 / 2024

Orhan Gürsoy

Orhan Gürsoy

Konya'nın Yediler Mahallesi'nde kentsel dönüşümden dolayı çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Muhtar Orhan Gürsoy, kentsel dönüşüm tamamlandığında mahallenin çehresinin tamamen değişeceğini belirtti.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsoy Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan     Gürsoy tarafından kuruldu. 

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

Orhan Gürsoy Haberi

Orhan Gürsoy

Mahalle tanıtımlarına bu hafta Yediler Mahallesi ile devam ediyoruz. Yediler Mahallesi'nin bin 600 seçmen ve 5 bine yaklaşık nüfusunun olduğunu ifade eden Yediler Mahallesi Muhtarı Orhan Gürsoy, "Mahallemizde kentsel dönüşüm var. 5 aydır mahallemizde kentsel dönüşümden dolayı çalışmalar hızlı gerçekleşiyor. İnşallah bir buçuk sene içerisinde bambaşka bir Yediler Mahallesi ortaya çıkacak. Mahallemizin yapısı eski olduğu için fazla bir faaliyet olmadı ama tamamlandığında mahallemizin eksikliklerinin hepsini yapacağız. Muhtarlık binası, Emekliler Konağı olsun kentsel dönüşüm tamamlandığında mahallemize kazandırılacak. Yer durumunda dolayı yaptıtılamıyor" diye konuştu. 


SORUNLARIMIZ ANINDA ÇÖZÜLÜYOR 

Karatay Belediyesi'nin her eksikleriyle ilgilendiklerinin altını çizen Muhtar Gürsoy, "Mahalle şu anda şantiye alanı olduğu için yollarda kazı eksik olmuyor. Günü birlik temizlik noktasında belediyemiz üzerine düşeni fazlasıyla gerçekleştiriyor. Sokaklarda caddelerde temizlik noktasında hemen ilgileniliyor. Sorunlarımız...