04 / 05 / 2024

Orhan Güzel kimdir

Orhan Güzel kimdir

Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, "10 bin ile 12 bin konutluk hem TOKİ hem de Kentsel Dönüşüm çalışmalarımız var.Nasipse 20 Mayıs’ta Kentsel Dönüşüm ve Kent Mimarisi Çalıştayı düzenleyeceğiz." dedi.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Orhan Yüce kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce kimdir? Orhan Yüce daha önce nerelerde çalıştıi, hangi görevleri yürüttü?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir?

Doğul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Hasan Hüsnü Güzelöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüsnü Güzelöz, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde? İşte Hasan Hüsnü Güzelöz...

Orhan Sarıaltun kimdir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun kimdir? Orhan Sarıaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun...

Dila Gökalp kimdir?

Mimar Dila Gökalp kimdir? Dila Gökalp, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dila Gökalp, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Dila Gökalp...

Hakan Gültekin kimdir?

Rize Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin kimdir? Hakan Gültekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Gültekin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Gültekin...

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Nur Zeynep Gürdal kimdir?

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal, 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Nur Zeynep Gürdal kimdir? Nur Zeynep Gürdal hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Yeşil GYO Güzelşehir AVM projesi değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföylerinde bulunan Güzelşehir AVM projesine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Vasiyeti yerine getirme görevlisi kimdir?

Vasiyet işlemi gerçekleştirilirken yerine getirilmesi gereken kanunla da sınırlandırılmış belirli kurallar vardır.Bu vasiyet işlemi gerçekleştirilirken de bir görevli bulunması gerekiyor.Peki,vasiyeti yerine getirme görevlisi kimdir?

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti!

İdris Güllüce Yedi Güzel Adam setini ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TRT'de yayınlanan "Yedi Güzel Adam" adlı dizi çekiminin yapıldığı Kahramanmaraş'taki setini ziyaret etti.

Orhan Güzel kimdir Haberi

Orhan Güzel kimdir

Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel, Etv’de Jale Taşkın’ın konuğu oldu. Kapatılan Manisa Belediyesi’nde özel kalem bölümünde çalışırken yeni kurulan Yunusemre Belediyesi’ne Strateji Geliştirme Müdürü olarak atanan Güzel, çalışmalarını bir bir anlattı. İşte o röportajdan öne çıkan detaylar.


Jale Taşkın: Orhan Güzel kimdir, tanıyabilir miyiz?

 Orhan Güzel: Ben 1983 Manisa doğumluyum, yaklaşık 10 yıllık kamu tecrübem var. Bilgisayar öğretmenliği yaptım daha sonra Manisa Belediyesi’nde özel kalem bölümünde çalıştım. En son bu son seçimler ile Yunusemre Belediyesi’ne atandık. Sayın Doktor Mehmet Çerçi’nin de takdiri ile strateji geliştirme bölümüne atandım.


 Jale Taşkın: Yunusemre Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesi bir protokol imzaladılar. Yunusemre Kent Akademisi’nin temelleri atıldı. Bize bundan bahseder misiniz?


 Orhan Güzel: Kısaca YUKA dediğimiz, Yunusemre Kent Akademisi üniversitenin yıllar boyunca biriktirdiği bilgisini, tecrübesini...