13 / 05 / 2024

Orhan Karakuş gayrimenkulleri

Orhan Karakuş gayrimenkulleri

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Orhan Özdek: Emlak sektörü hareketlenmeye başladı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolavı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Gemlik Belediyesi köylerden gelen gayrimenkulleri satacak!

Gemlik Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gemlik Belediyesi köylerden gelen gayrimenkulleri satacak.

Orhan Özdek: Emlak sektöründe hareketlilik başlıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

İzmit'te Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Kocasinan Orhan Gazi'nin altyapısı yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Tezcan Karakuş Candan AOÇ planını değerlendirdi!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Bu alanın Atatürk tarafından kamusal alan olarak kullanılması vasiyet edilmiş. Ancak, her tür karara rağmen burayı hukuksuz bir biçimde rant alanına çevirmekte ısrarcılar” dedi.

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Orhan Karakuş gayrimenkulleri Haberi

Orhan Karakuş gayrimenkulleri

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aranan Bank Asya ile firari emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı olan Orhan Karakuş, Ankara’da saklandığı evde yüklü miktarda para ve altınla yakalandı. Hürriyet'te yer alan habere göre; örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen avukat Karakuş, hakkında gözaltı kararı alındıktan sonra kayıplara karıştı.

EV DEĞİL DARPHANE

Yaklaşık iki yıldır aranan Karakuş’un Ankara’da saklandığı bilgisi üzerine emniyet ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Karakuş, saklandığı evde 19 bin 125 dolar, 19 bin 250 avro, 100’er gramlık 3 külçe altın, 3 altın bilezik, 1 küçük altın, 1 Cumhuriyet altını ve 25 tane 1 dolar ile yakalandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu savcısı tarafından sorgulanan Karakuş, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. 

BİR KALEMDE 2,5 MİLYON...