17 / 05 / 2024

Orhan Özmen

Orhan Özmen

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Özmen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde ile Fatih Ceviz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Orhan Özmen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Özmen İnşaat Gıda Nakliye Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Özmen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu

Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Evleri 43 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. İşte Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017...

Orhan Turan: Yüzde 20'den fazla büyüyeceğiz!

İnşaat sektöründeki beklentinin 2017 yılında büyüme yönünde oİduğunu ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yıl yüzde 20'nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi

Orhan Sayım: Bursa'da verimli araziler imara açılmamalı!

Bursa'daki inşaat sektörünün Türkiye geneline bağlantılı olarak hızlı ilerlediğini söyleyen Orhan Sayım, Bursa Hayat'a özel açıklamalarda bulundu. Sayım, "Verimli toprakların imara açılıp üzerine beton yığınlarının yapılması çok büyük sıkıntılar doğurur. " dedi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğl: İmar kanunlarını deldirtmem!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Zorlu Grand Otel’de düzenlenen basın toplantısında Trabzon basını ile bir araya geldi. Gümrükçüoğlu imar politikaları ile ilgili basına açıklama yaptı.

Orhan Tavlı, Ayvacık'ta incelemelerde bulundu!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Orhan Beşikçi: İzmir Basmane’de tarihi yapılar yok oluyor!

Araştırmacı yazar Orhan Beşikçi İzmir Basmane’de bir tarihin yattığını ama bu tarihe sahip çıkılamadığının belirtti. Beşikçi, İzmir’de bir kültür envanterinin gerekli olduğunun altını çizdi.

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Orhan Gencebay, Bodrum'da ev arıyor!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre, bu sene bir farklılık yaptı, Türkbükü’nde ev kiraladı.Çift, kirası 7 bin Euro olan evdeki tatilden çok memnun kalınca Bodrum’da ev almaya karar verdi.

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Orhan Keçeli hastaneye kaldırıldı!

Oğulları Ali Engin ve Nedim Keçeli tarafından 1995 yılında açılan Seba İnşaat ile birlikte inşaat sektörüne giren iş adamı Orhan Keçeli, tatil için geldiği KKTC'de geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmen Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Özmen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Orhan Özmen Haberi

Orhan Özmen

Eksen Profesyonel Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü...