09 / 05 / 2024

orhan ünsal inşaat sektörü açıklaması

orhan ünsal inşaat sektörü açıklaması

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünsal, "İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" dedi ve sektörün ekonomik ve insani açıdan önemli olduğunu belirtti...

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

İnşaat sektörü ekonomik ve insani açıdan önemli!

Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünsal, "İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" dedi ve sektörün ekonomik ve insani açıdan önemli olduğunu belirtti...

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

İnşaat ve siyasette kalite ön planda!

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı olan Orhan Uğuroğlu, bugünkü yazısında inşaat ve siyasetin ortak noktalarını anlattı. İşte o haber...

Terasbahçe Termal Mimarlık Tasarım Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terasbahçe Termal Mimarlık Tasarım Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Orhan Yeğin imzasıyla kuruldu.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu inşaat çalışmaları sürüyor!

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ilçede inşaatı devam eden İmam Hatip Ortaokulu hakkında, “İlçemizin eğitim kalitesini de üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Bu yıl istihdamda başı inşaat çekecek!

Bu yıl istihdamda inşaat, hizmet ve gıda sektörleri başı çekecek. Savaş Ünsal, "2016 yılında da bu sektörlerin büyüme çizgilerini sürdüreceği ve istihdamın lokomotif sektörleri olacakları görüşündeyiz" dedi.

orhan ünsal inşaat sektörü açıklaması Haberi

orhan ünsal inşaat sektörü açıklaması

İnşaat sektöründe 25. yılını bitiren ve Meva Şehir projesiyle Ankara’nın en donanımlı konut projelerinden birine imza atan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, Türkiye’de inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir" diyen Orhan Ünsal, "Bunun nedeni inşaat sektörü ile diğer ekonomik sektörler arasındaki yakın ilişkidir. Daha açık bir ifadeyle; inşaat sektörü, diğer pek çok sektör tarafından üretilen ürün ve hizmetleri girdi olarak kullanmakta ve inşaat faaliyetinin nihai ürünü olan yapılar, farklı sektörlerin ürettiği ürün ve hizmetlerin bir bileşeni olarak karşımıza çıkmaktadır. Dahası inşaat sektörünün önemli bir istihdam kaynağı olarak işlev gördüğü ve işsizliğin azaltılmasında etkili olduğu da kabul edilmektedir. Bu nedenle ekonomik ve insani işlevi son derece önemli olan...