05 / 05 / 2024

Orhaneli TOKİ

Orhaneli TOKİ

Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından 2 yıldır çalışmaları yürütülen projede son aşamaya gelindi. 

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Bursa Orhaneli'ne müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhaneli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhaneli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhaneli 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhaneli'de konutta talep patlaması yaşanıyor!

Olaycom yazarlarından Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa Orhaneli'de konut piyasasını kaleme aldı.

TOKİ Bursa Orhaneli başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhaneli TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları..

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021!

TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Orhaneli kura sonucu 16.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Orhaneli projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Orhaneli projesinde yer alan 97 adet konut satışa çıktı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

Bursa Orhaneli ve Büyükorhan'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bursa İli, Orhaneli ve Büyükorhan ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Orhaneli TOKİ Haberi

Orhaneli TOKİ

Bursa'nın Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilecek olan ve ilk etapta 19 blok ve 148 daireden oluşacak konutların yapımı için 8 Şubat tarihinde ihaleye çıkılacak. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un ile birlikte konut alanında incelemeler yaptılar ve projede sona gelindiğini belirttiler.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ Orhaneli projesi 3 etap halinde yükselecek ve proje toplamda 700 adet konuttan meydana gelecek. 

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu proje hakkında açıklamalar yaptı. Tatlıoğlu şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın taleplerini toplamıştık. Bu haberi Orhaneli’de heyecanla bekliyorduk. İhaleye 8 Şubatta çıkılacak. Orhaneli adına çok mutluyuz. Orhaneli TOKİ, ilçemiz için büyük bir ihtiyaç. İlk etap konutların temeli atılır atılmaz hemen 2 ve 3’üncü etaplar için talepleri toplamaya başlayacağız. Konutların temeli şubat ayının sonunda...