28 / 04 / 2024

orhangazi arapzade kentsel dönüşüm

orhangazi arapzade kentsel dönüşüm

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

Orhangazi’de yeni imar planı ve dönüşüm ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında Orhangazi’nin imar planı, kentsel dönüşüm ve TOKİ ihtiyacını anlattı. İşte o haber...

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Orhangazi sahilinde dönüşüm başladı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhangazi kıyı bandı kentsel tasarım uygulama ve çevre düzenlemesi projesiyle, göl kıyısı ilçenin en prestijli notlarından biri haline gelecek.

Bursa Orhangazi'de 9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Karsak, Ortaköy,Mahmudiye,Üreğil, Muradiye ve Arapzade mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 2 bin 680 TL olarak belirlendi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm Ereğli'nin Hacı Mustafa, Orhangazi ve Talatpaşa mahallelerinin çehresini değiştiriyor.

Bursa Orhangazi Parkı yenileniyor!

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhangazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor.

Sakarya Erenler'de caddelere kentsel tasarım uygulanıyor!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Orhangazi Belediyesi Meclisi toplantısında imar planları görüşüldü!

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartman'da uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar oldu.

Orhangazi Şenocak Apartmanı'nda dönüşüm yapılacak mı?

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı yarın yapılacak. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartmanı'nda uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak.

Orhangazi TSO: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

9. Meslek Gurubu toplantısı 10 Ocak Cumartesi günü saat 10.00 da, Komite Başkanı Ali Osman Yeşilyurt başkanlığında grup üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm ada bazlı olmalı denildi.

Orhangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı!

Orhangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Alt yapı çalışmalarında sona gelindi. Yakında alt yapıyı tamamen bitirmiş olacağız. Ardından da elektrik hatlarının yer altına alınması bitmiş olacak.

Orhangazi'de kentsel dönüşüm sinyali!

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

orhangazi arapzade kentsel dönüşüm Haberi

orhangazi arapzade kentsel dönüşüm


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili belediye binasında ilçede faaliyet gösteren müteahhit firmaların yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kentsel dönüşümün masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Çağlayan, "Bu toplantıyı yapmaktaki amacımız ilçemizde faaliyet gösteren müteahhit firmaların kentsel dönüşüme bakış açılarını görmek" dedi. Çağlayan, altyapı çalışmalarında da sona gelindiğini hatırlatarak, "Yakında altyapıyı tamamen bitirmiş olacağız. Ardından da elektrik hatlarının yeraltına alınması bitmiş olacak. Böylece şehrin görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Aynı zamanda da hatların geçtiği yerlerdeki tehlikeleri de bertaraf etmiş olacağız. Kazı işlemleri bittikten sonra da kaldırım ve asfaltlama başlayacak" dedi.


ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK AMACINDAYIZ 


Başkan Çağlayan, şehri güzelleştirmek, şehrin daha bir albenisi olması için gayretleri olduğunu belirterek şöyle konuştu, "Müteahhitler olarak siz bu şehrin güzelleşmesi için katkılarınız var. Biz...