06 / 05 / 2024

orhangazi asfalt sorunu

orhangazi asfalt sorunu

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

İzmir Buca'da asfalt sorunu kalmayacak!

Buca'daki 13 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni bağlanan bölgelerin alt yapı sıkıntısını gidermek için Bayındır ve Bergama'da iki yeni şantiye kurduklarını söyledi.

Eskişehir Orhangazi'de yol sorunu çözülüyor!

Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Mahallesi'nde yaşanan yol sorununda çözüme yönelik adımlar attı.

Mersin Akdere Köyü'ndeki bozulan asfalt sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Mersin'in Silifke ilçesindeki Akdere Köyü yolunun iyileştirme ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Demre'nin imar planı sorunu muhtarlar toplantısında dile getirildi!

Demre Gökyazı Mahallesi'ne yeni bir ortaokul ihtiyacı, Yaylakaya Mahallesi'nin yeni bir ilkokul ihtiyacı, Üçağız Mahallesi'nin koruma imar planı ve Demre şehir içi yollarının asfalt sorunu dile getirildi.

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Yüreğir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi

İskendurun Denizciler'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

İskenderun Belediyesi şehir genelinde başlattığı yol, bulvar ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Denizciler Mahallesi 110 Sokak üzerinde hizmetlerini yoğunlaştıran ekipler, yıllardır mahalle sakinlerinin sorunu olan yol çalışmasına başladı.

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

Ankara Beytepe'de yaşanan asfalt sorunu ne zaman çözülecek?

Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönen yerleşim bölgelerinde yeni açılan yolların asfaltlanmaması konusunda yaşanan sıkıntılar büyüyor.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

Orhangazi'nin yeni devlet hastanesi 2016'da açılacak!

Orhangazi'nin başlıca sorunları arasında yer alan hastane sorunu kısmen de olsa gideriliyor. Orhangazi TOKİ mevkiine yapımına başlanılan yeni Devlet Hastanesi 2016 yılında hizmete giriyor.

orhangazi asfalt sorunu Haberi

orhangazi asfalt sorunu



CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Kayışoğlu önergesinde "Türkiye'nin 4. büyük kenti olan Bursa'nın birçok yerinde içme suyu sorunu yaşanmaktadır. İçme suyu sorunun sıklıkla yaşandığı yerler arasında 2014 yerel seçimlerine kadar belde olan Orhangazi'nin Yeniköy Mahallesi de bulunmaktadır. Elektrikleri de sıkça kesiliyor. Yolları asfaltsız bırakılıyor." diyerek 4 ayrı soru sordu.


Kayışoğlu'nun soruları

1- Orhangazi Yeniköy'ün içme suyu sorununun kaynağı nedir?


2- Yeniköylülerin seçimlerdeki tercihlerinin CHP'den yana olmasının bu sorunla bir bağlantısı var mıdır?


3- Yeniköy'de içme suyu sorunuyla beraber sık sık elektrik kesintisi yaşanıyor olması bir tesadüf müdür?


4- Önemli bir merkez olan Yeniköy'de asfaltlama çalışmalarında yaşanan sorunun gerekçesi...