12 / 05 / 2024

Orhangazi belediyesi çalışma son durum

Orhangazi belediyesi çalışma son durum

Altyapı çalışmaları, yoğun kar yağışı sebebi ile zarar gören ve caddelerde oluşan derin çukurların giderilmesi için Orhangazi Belediyesi şehir içi ulaşım yollarında çalışma başlattı.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlara çalışma ofisi!

Üsküdar Belediyesi, Muhtarlar Günü vesilesiyle Üsküdar’da görev yapan muhtarlara görevlerini daha hızlı ve rahat icra edebilmeleri için tahsis ettikleri çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi

Manisa Alaşehir'in yollarında hummalı çalışma!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

İZSU ve JICA'dan ortak çalışma!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin kanalizasyon sistemi için risk yönetiminin ve varlık yönetiminin oluşturulması amacı ile Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile ortak çalışma başlattı.

Marmaris Belediyesi kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı!

Marmaris Belediyesi, geçen 1 Temmuzdan bu yana ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı. Mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde imara aykırı olduğu tespit edilen yaklaşık 5 bine yakın bina için yıkım kararı verildi

1937 yılında İstanbul Belediyesi 5 yıllık çalışma programı hazırlamış!

1937 yılında İstanbul Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 5 yıllık çalışma programı hazırlamış. Daha çok yol ve kanalizasyon çalışmalarının olduğu programa 9 milyon 314 bin lira sarf edilecekmiş.

Taksim Meydanı'nda yeni çalışma başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Edremit Belediyesi yol çalışmaları başladı!

Van'ın Edremit Belediyesi, çalışma sezonunun başlamasıyla beraber startını verdiği hizmetleri aralıksız sürdürüyor. Edremit Belediyesi, ilçeye bağlı birçok mahallede yeni yolları açmaya devam ederken; yeni meyve fidanları da dikmeye başladı.

Muhtarlık çalışma saatleri 2015!

Muhtar, köy veya mahalle tüzel kişiliğinde, yönetiminin başında bulunan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muhtarların görevleri nelerdir? Muhtarlık çalışma saatleri 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında kurulan kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma usul ve esasları yönerge ile düzenleniyor.İşte kültür varlıklarını koruma bölge kurulu müdürlüklerinin çalışma esasları....

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 300 noktada çalışma!

Kentin her gün ortalama 300 değişik noktasında çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, temizlikten köprü-alt geçit bakım ve onarımına, parklarda düzenlemeden kente estetik kazandırmaya kadar birçok alanda faaliyet yürütüyor.

Seka'nın bir yıllık çalışma raporu kabul edildi!

Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka’nın meclise sunduğu bir yıllık çalışma raporu ve Cemevlerine ibadethane statüsü verilemesi kabul edildi.

GYODER 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklaması!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği 2015 yılı çalışma dönemi bütçe açıklamalarını yayımladı. Bütçe raporunda gelir, gider, diğer aktivite ve organizasyonlarla ilgili bütçe açıklamaları yer alıyor.

Orhangazi belediyesi çalışma son durum Haberi

Orhangazi belediyesi çalışma son durum

Orhangazi Belediyesi ekipleri zarar görmüş şehir içi yolları için çalışma başlattı.

Altyapı çalışmaları, yoğun kar yağışı sebebi ile zarar gören ve caddelerde oluşan derin çukurların giderilmesi için Orhangazi Belediyesi şehir içi ulaşım yollarında çalışma başlattı. Yaklaşık 7 gündür yoğun kar yağışı sırasında kalabalık bir ekip ve iş makineleri ile özellikle kapanan mahalle yollarının açılması için çalışma yürüten Orhanazi Belediyesi, yağışların durmasından sonra şehir içi ulaşım yollarındaki buzlanmalar için kar küreme yaptı. Ekipler karla birlikte yollarda oluşan derin çukurları da mıcır dökerek...