21 / 05 / 2024

Orhangazi Belediyesi imar planı revizyonları son durum

Orhangazi Belediyesi imar planı revizyonları son durum

Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. Toplantıda imar planı revizyonları ile ilgili kararlar verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Orhangazi’de yeni imar planı ve dönüşüm ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında Orhangazi’nin imar planı, kentsel dönüşüm ve TOKİ ihtiyacını anlattı. İşte o haber...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Beşiktaş Belediyesi'nden imar barışı hatırlatması!

Beşiktaş Belediyesi imar barışı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. İmar barışında hedef vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak.

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Orhangazi Belediyesi imar planı revizyonları son durum Haberi

Orhangazi Belediyesi imar planı revizyonları son durum


Orhangazi Belediyesi'nin nisan ayı Belediye Meclis toplantısı Neşet Çağlayan başkanlığında Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 


Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. 


Yapılan gizli oylama sonucunda Orhangazi Belediyesi Meclisinde l.Başkanvekili Bekir Aydın, ikinci başkanvekili İlhan Kılıç seçilirken, meclis katip üyeliklerin ise Halil Kurtulmuş ve Fatma Zehra Höçük seçildi. Orhangazi Belediyesi'nde 1 yıl süreyle Encümen üyeliği yapacak isimler ise yine gizli oylamayla seçilirken, Encümen üyeliklerine Halil Kurtulmuş ve Mine Kurtiş seçildi. 


Belediye Meclis üyelerinin teklifi ile yapılan İmar Komisyonu üyeliklerine Ak Partili üyeler Fatma Zehra Höçük, Mehmet Şahin, Cemal Karagüzel, Selahattin Çelik, Demokrat Partili Osman Levent Sarıoğlu seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna Ak Partili üyeler Fikret Nogal, Meryem...