03 / 05 / 2024

Orhangazi Çakırlı konut projesi

Orhangazi Çakırlı konut projesi

Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı...

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Konut fiyatlarındaki düşüş kiraları da etkileyecek! Kira bedellerinde büyük artış beklenmiyor!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Konut sektöründeki gidişatın tam da tahmin ettikleri gibi gittiğini belirten Akçam, konut fiyatlarında bir süre düşüşün yaşanacağını, daha sonra ise fiyatların kısmen de olsa sabitleneceğini açıkladı.

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Konut satışları dibi gördü, ev sahipleri pazarlığa oturdu!

Yükselen konut fiyatlarında sonra satışlar çakıldı. Konut satışlarında beş aydır gerileme devam ederken evini elden çıkarmak isteyen ev sahipleri geri adım atmaya başladı. ‘Alıcı pazarı’ döneminin başladığını söyleyen sektör temsilcileri 2. el konut satışlarında pazarlık marjının yükseldiğini kaydet

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Milli Emlak'tan o ilde konut imarlı arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü konut imarlı arsayı 29 bin 827 TL'ye satacak. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Orhangazi Çakırlı konut projesi Haberi

Orhangazi Çakırlı konut projesi

Orhangazi'ye bağlı Çakırlıya yapılması planlanan toplu konutlar için ön talepler alınmaya başlandı. Belediyeye ait 110 dönümlük arsanın yarısının konut alanı olarak belirlenmesi için alınan meclis kararının ardından geçen halta Çakırlıda yapılan mahalle meclisinde gündeme gelen konut projesi için Çakırlı halkından ön talep formları alınmaya başlandı. Ön talep formlarına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Belediye hizmet binasında dağıtılan formlardan almak için vatandaşlar ilk günden itibaren müracaatta bulundu. Çarşamba günü başlayan forma dağıtımında cuma günü mesai saati bitimine kadar 200 vatandaşın ön talep formu aldığı ve 70 vatandaşın formları doldurarak yeniden belediye hizmet binasına teslim ettiği kaydedildi. Hafta boyu talep formlarının dağıtımı devam edecek Vatandaşların talebine göre konut projesinin şekilleneceği kaydedildi. 


A...