25 / 05 / 2024

orhangazi Ediz Bahtiyaroğlu caddesi

orhangazi Ediz Bahtiyaroğlu caddesi

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Bursa'da gündem Orhangazi İmar Planı!

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhangazi Gedelek Turşu Festivali'nde düzenlenen konuşmada iptal edilen 1/25 binlik Orhangazi İmar Planı nedeniyle dükkanların risk altında olduğunu ifade etti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki 4 sorun TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı bir mahallenin çeşitli sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Ediz Giray, ihtiyacı gördü yurt işine girdi!

Yurt sektöründe doğan boşluğu gören Avrupa Şirketler Grubu Başkanı Ediz Giray, Konforist yurtlarını kurdu. Giray, "Yurt yatırımı kendini 100 ayda amorti ediyor" dedi. İşte açıklamaları...

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi bu yıl tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Erenler'e değer katacak Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nin 2105 yılı içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Orhangazi 4. etap TOKİ Konutları için ilk görüşme yapıldı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ilçede 4. etap TOKİ konutları yapılması için girişimlere başladı. Çağlayan Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gasımoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gasım Jafarov, Esra Osmanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Orhangazi Sokak'ta kuruldu.

Vali Münir Karaloğlu’dan Bursa-Ankara otoyolu müjdesi!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapımı devam eden Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun isminin İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu olduğunu söyledi. Karaloğlu, Bursa-Ankara otoyolu için proje çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi...

Kriz varsa Ali Ağaoğlu da var!

Yeni Şafak Gazetesi'nden İbrahim Kahveci, Ali  Ağaoğlu'nu yazdı...

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


orhangazi Ediz Bahtiyaroğlu caddesi Haberi

orhangazi Ediz Bahtiyaroğlu caddesi


Orhangazi Belediyesi'nin kasım ayı Belediye Meclisi'nin ikinci oturumu geçtiğimiz perşembe günü yapıldı. Meclisin ikinci oturumu ölümünün 76. yılında Atatürk için önce saygı duruşu ve ardından Başkan Neşet Çağlayan'ın talebi üzerine dua okunması ile açıldı. Meclis toplantısında daha sonra imar komisyonu tarafından görüşülen 5 yeni cadde ve sokağa isim maddesi görüşüldü. Muradiye Mahallesindeki bir caddeye daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ailesi Orhangazi'de yaşayan Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ismi verilirken, TOKİ'de yeniden açılacak olan eski caddeye de bir süre önce hayatını kaybeden belediye eski başkanlarından Hayri Çoklar'ın isimleri verildi. Ayrıca Turist Yolu üzerindeki bir sokağa 2. Nolu Sokak, Fındıklı Yolu üzerindeki bir sokağa 6 nolu sokak ve Yeni Sokak isimleri verildi. 


OKUL ARSASI İÇİN PLANDA DEĞİŞİKLİK 


Mecliste daha sonra ise...