11 / 05 / 2024

Orhangazi hastane çalışmaları

Orhangazi hastane çalışmaları

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

İstanbul'daki hastanelerin çalışmalarında son durum!

Kovid-19 ile mücadele kapsamında hizmete açılacak hastanelerde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İstanbul'da koronavirüs kapsamında 5 hastane hizmet verecek...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmaları başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Spor Salonu’nun zemin kat çalışmalarına başladı.

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor!

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor. Hastane 140 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Yenişehir'de yeni hastane çalışmaları başlıyor!

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, 19 Eylül'de yapım ihalesi gerçekleştirilen yeni hastane binasında ihaleyi kazanan müteahhit firmanın önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağını söyledi.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Kula Belediyesi yeni hastane için kot çalışmalarına başladı!

Kula Belediyesi yeni hastane yeri için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığına yeni hastane yerinin tahsisinin gerçekleşmesinin ardından, hastane yerim kot alma çalışmaları Kula Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Orhangazi hastane çalışmaları Haberi

Orhangazi hastane çalışmaları

Hastanenin B Blok'unun temel atımının ardından bodrum yapımı çalışmaları hızlandı. Öte yandan yapımına kısa bir süre önce başlanan C Blok'uıı temel çalışmaları da tamamlanmak üzere.Olumsuz hava koşulları çalışmaları sekteye uğratırken yetkililer hedeflerinin hastaneyi 2015 yılı sonunda açmak olduğunu belirtiyorlar. 


TOKI Konutlarının yapıldığı dönemde hastane bölgesinden ayrılıp Fındıklı yolundan 75. Yıl İlköğretim Okulu altına ulaşan ve buradan da TOKİ'ye bağlanan yol, yeni hastane inşaatı arsası içinde kaldığı için kapatılmıştı. 

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında yolun arsadan çıkarılıp yol olarak gösterilmesi için imar plan değişikliği yapıyor. Plan değişikliği onaylandıktan sonra yol arsadan çıkmış olacak ve yapılacak genişleme çalışmasının ardından yol tekrar hizmete açılacak. 


Yeni Marmara...