24 / 05 / 2024

orhangazi hastane projesi

orhangazi hastane projesi

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

TOKİ Bursa Orhangazi 2019 projesi!

TOKİ Bursa Orhangazi 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 292 adet konut bulunuyor.

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi askıya alındı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4'üncü etap projesine başlayacak TOKİ'den kötü haber geldi. Ekonomideki kötü gidişat projenin askıya alınmasına neden oldu.

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

TOKİ Bursa Orhangazi 4. Etap için hazırlık!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde hayata geçirilecek TOKİ konutları için zemin etüd çalışmaları tamamlandı. TOKİ dördüncü etap konut projesi için hazırlıklar devam ediyor.

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

orhangazi hastane projesi Haberi

orhangazi hastane projesi


Orhangazi Belediyesi'nin kasım ayı Belediye Meclisi'nin ikinci oturumu geçtiğimiz perşembe günü yapıldı. Meclisin ikinci oturumu ölümünün 76. yılında Atatürk için önce saygı duruşu ve ardından Başkan Neşet Çağlayan'ın talebi üzerine dua okunması ile açıldı. Meclis toplantısında daha sonra imar komisyonu tarafından görüşülen 5 yeni cadde ve sokağa isim maddesi görüşüldü. Muradiye Mahallesindeki bir caddeye daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ailesi Orhangazi'de yaşayan Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ismi verilirken, TOKİ'de yeniden açılacak olan eski caddeye de bir süre önce hayatını kaybeden belediye eski başkanlarından Hayri Çoklar'ın isimleri verildi. Ayrıca Turist Yolu üzerindeki bir sokağa 2. Nolu Sokak, Fındıklı Yolu üzerindeki bir sokağa 6 nolu sokak ve Yeni Sokak isimleri verildi. 


OKUL ARSASI İÇİN PLANDA DEĞİŞİKLİK 


Mecliste daha sonra ise...