12 / 05 / 2024

Orhangazi hastaneleri

Orhangazi hastaneleri

Orhangazi TOKİ bölgesinde yapımına devam edilen yeni hastanede çalışmalar sürüyor. 4 bloktan oluşan hastanede bitmek üzere olan A Blok'un ardından diğer blokların inşaat çalışmaları hızlandı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Orhangazi'de 2 bin yıllık köprü turizme kazandırılacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

Bursa Orhangazi'de 4.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Yenisölöz, Gedelek, Gemiç Gürle ve Hürriyet mahallelerinde yer alan gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 606 bin 733 TL olarak belirlendi.

Orhangazi imar planı revizyonu kabul edildi!

Orhangazi Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. İlçe merkezinde imar planı revizyonu yapılması oy birliği ile kabul edildi. Değişiklik meclisten oy çokluğu ile geçti.

Orhangazi Belediyesi'nde imar planı revizyonları konuşuldu!

Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. Toplantıda imar planı revizyonları ile ilgili kararlar verildi.

Orhangazi'de 10.5 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Orhangazi'nin Yenisölöz, Gedelek, Gemiç, Gürle ve Hürriyet mahallesilerinde bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz Konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 10 milyon 593 bin 911 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

Yalova ile Orhangazi arasına yapılan tünelin adı Orhangazi Tüneli oldu!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, " Orhangazi " adı verildi.

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Bursa Orhangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Orhangazi belediye Başkanlığı, Bursa ili Orhangazi İlçesi'nde yer alan arsayı 2 satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 5 milyon 534 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bulunan 14 gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 43 bin 113 TL olarak belirlend

Çiğli ve Karşıyaka Devlet Hastaneleri taşınıyor!

İzmir'in Çiğli ve Karşıyaka Devlet Hastaneleri, yeni yılın ilk ayında, Çiğli İlçesi Yeni Mahalle Ata Sanayi'nde yapımı tamamlandıktan sonra geçen ekim ayında açılışı yapılan toplam 517 yataklı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşınacak.

Orhangazi hastaneleri Haberi

Orhangazi hastaneleri

Hastanenin B Blok'unun temel atımının ardından bodrum yapımı çalışmaları hızlandı. Öte yandan yapımına kısa bir süre önce başlanan C Blok'uıı temel çalışmaları da tamamlanmak üzere.Olumsuz hava koşulları çalışmaları sekteye uğratırken yetkililer hedeflerinin hastaneyi 2015 yılı sonunda açmak olduğunu belirtiyorlar. 


TOKI Konutlarının yapıldığı dönemde hastane bölgesinden ayrılıp Fındıklı yolundan 75. Yıl İlköğretim Okulu altına ulaşan ve buradan da TOKİ'ye bağlanan yol, yeni hastane inşaatı arsası içinde kaldığı için kapatılmıştı. 

Orhangazi Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında yolun arsadan çıkarılıp yol olarak gösterilmesi için imar plan değişikliği yapıyor. Plan değişikliği onaylandıktan sonra yol arsadan çıkmış olacak ve yapılacak genişleme çalışmasının ardından yol tekrar hizmete açılacak. 


Yeni Marmara...