18 / 05 / 2024

orhangazi Hayri Çoklar caddesi

orhangazi Hayri Çoklar caddesi

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 102 bölgenin fiyatlarını artırdı!

Gebze'den başlayıp Osman Gazi Köprüsü'nden Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa kentlerini takip ederek İzmir'e inen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun geçtiği araziler, kimi yerlerde 4 katına varan oranlarda değerlendi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

Cenan Celebci: Orhangazi'de OSB'ye ihtiyacımız var!

Orhangazi Sanayicileri ve İşadam­ları Derneği (ORSİAD) Başkanı Cenan Celebci " Yeni oto­banla birlikte bölgemize talebin artmasını bekliyoruz. Birçok fir­manın yatırım için yer baktığı du­yumlarını alıyoruz. Çarpık sanayi­leşme istemiyoruz" dedi.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Orhangazi'de 2 bin yıllık köprü turizme kazandırılacak!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir tarih araştırmacısı tarafından bulunan ve en az 2 bin yıllık olduğu tahmin edilen köprünün turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.

Bursa Orhangazi'de 4.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Yenisölöz, Gedelek, Gemiç Gürle ve Hürriyet mahallelerinde yer alan gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 606 bin 733 TL olarak belirlendi.

Orhangazi imar planı revizyonu kabul edildi!

Orhangazi Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. İlçe merkezinde imar planı revizyonu yapılması oy birliği ile kabul edildi. Değişiklik meclisten oy çokluğu ile geçti.

Orhangazi Belediyesi'nde imar planı revizyonları konuşuldu!

Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. Toplantıda imar planı revizyonları ile ilgili kararlar verildi.

Hayri İnönü Şişli kentsel dönüşümünün son durumunu anlattı!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ilçesinde en önemli sorunun trafik yoğunluğu ve yeşil alan azlığı olduğunu söylüyor Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Şişli'yi, projelerini ve kentsel dönüşümünü anlattı.

Orhangazi'de 10.5 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Orhangazi'nin Yenisölöz, Gedelek, Gemiç, Gürle ve Hürriyet mahallesilerinde bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz Konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 10 milyon 593 bin 911 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

Yalova ile Orhangazi arasına yapılan tünelin adı Orhangazi Tüneli oldu!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, " Orhangazi " adı verildi.

orhangazi Hayri Çoklar caddesi Haberi

orhangazi Hayri Çoklar caddesi


Orhangazi Belediyesi'nin kasım ayı Belediye Meclisi'nin ikinci oturumu geçtiğimiz perşembe günü yapıldı. Meclisin ikinci oturumu ölümünün 76. yılında Atatürk için önce saygı duruşu ve ardından Başkan Neşet Çağlayan'ın talebi üzerine dua okunması ile açıldı. Meclis toplantısında daha sonra imar komisyonu tarafından görüşülen 5 yeni cadde ve sokağa isim maddesi görüşüldü. Muradiye Mahallesindeki bir caddeye daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ailesi Orhangazi'de yaşayan Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ismi verilirken, TOKİ'de yeniden açılacak olan eski caddeye de bir süre önce hayatını kaybeden belediye eski başkanlarından Hayri Çoklar'ın isimleri verildi. Ayrıca Turist Yolu üzerindeki bir sokağa 2. Nolu Sokak, Fındıklı Yolu üzerindeki bir sokağa 6 nolu sokak ve Yeni Sokak isimleri verildi. 


OKUL ARSASI İÇİN PLANDA DEĞİŞİKLİK 


Mecliste daha sonra ise...