04 / 05 / 2024

Orhangazi kalesi teleferik

Orhangazi kalesi teleferik

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla (kale) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, "Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Alanya Teleferik Projesi Mayıs'ta tamam!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Alanya'ya teleferik müjdesi!

2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi.

Giresun Kalesi'ne teleferik geliyor!

Cumhuriyetin 100. Yılında Giresun İlinin Ekonomik Vizyon Arayışı seminerinde konuşan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, "Gemilerçekeği’nden Giresun Kalesi’ne bir teleferik yapmayı düşünüyoruz.” dedi

Sivas Mengücek Kalesi'nin restorasyonu için teleferik kuruldu!

Sivas Divriği'de tarihi eserler ayağa kaldırılıyor. Bu kapsamda restore edilen Mengücek Kalesi için taşların araçla surlara çıkartılmasının zorluğu ve taşıtların geçişi sırasında eserin zarar göreceği endişesiyle bölgeye teleferik sistemi kuruldu.

Alanya Kalesi teleferik hattı imar planı onaylandı!

Alanya Belediyesi'nin gerçekleştirdiği teleferik projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talebi doğrultusunda hazırlanan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayına sunulan teleferik projesi 1/5000 ölçekli Koruma Nazım İmar Planı, meclisten ge

Alanya Kalesi Teleferik Projesi tekrar gündemde!

Alanya Kalesi'ne giren yıllık ortalama 30 bin aracın çıkardığı titreşim ve egzoz gazı, sur duvarlarında tahribata neden oluyor. Alanya Belediyesi bu tahribatı önlemek için 'Alanya Rüyası' haline gelen teleferik projesini raftan indirdi.

Orhangazi'de teleferik projesi tamamlandı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla ( kale ) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, Orhangazi’de hayal denilecek projelerin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir hayata geçeceğini bildirdi.

Orhangazi Kalesi'ne teleferik geliyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla (kale) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, "Eğer, vatandaşın ilgisi yoğun olursa kale ile Marmarabirlik meydanı arasına teleferik de yapabiliriz” dedi.

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı. Yapılan ihaleyle Çekmeköy - Sultanbeyli metro hattı, Sultanbeyli Gölet Parkı’ndan geçerek Sultanbeyli Kalesi’ne kadar uzanacak

Orhangazi kalesi teleferik Haberi

Orhangazi kalesi teleferik

Orhangazi’nin her alanda gelişmesi için birçok projenin hazırlandığını bildiren Çağlayan, “Teleferik de bu projelerden biri. Şu anda bir projemiz yok. Seyir terasının çalışmalarının tamamlanmasını bekleyeceğiz. Orhangazi manzaralı güzel bir mekan olacak. Halkımızın alakası nasıl olacak bakacağız. Halk tarafından talep olursa teleferikle kaleye ulaşmak için çalışma başlatacağız” dedi.

Çağlayan, Orhangazi’de hayal denilecek projelerin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir hayata geçeceğini...