19 / 05 / 2024

orhangazi myo binası ne zaman açılacak

orhangazi myo binası ne zaman açılacak

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yapılacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olması beklenen kampusün ilk etabı olan 6 milyon 270 bin 500 liraya mal olacak bölümün protokolü Bursa Valiliği ile Asil Çelik firma yetkilileri arasında imzalandı....

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Elsan Elyaf'ın Bursa'daki fabrika binası ve arsası satılıyor!

Bir döneme damgasını vuran Elsan Elyaf'ın Bursa Orhangazi'deki fabrika binası ve arsası satışa çıkarıldı.

Bursa Orhangazi'ye yeni adliye binası!

Adalet Bakanlığı tarafından Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yeni adliye binası yapılacak. Adliye binasının inşaatının çok kısa sürede başlaması planlanıyor.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

Mehmet Sezgin, Isparta'daki yeni projelerini anlattı!

ISPARTA Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, TOKİ, sanayi, mezbahane ve yeni MYO binası hakkında açıklama yaptı.

Bursa Balgöç binası yıkıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Balgöç binası yenisi yapılmak üzere yıkıldı.

Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yeni Meslek Yüksek Okulu binası açılış için gün sayıyor. Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği, olağan toplantısını yeni MYO binasında yaptı.

orhangazi myo binası ne zaman açılacak Haberi

orhangazi myo binası ne zaman açılacak

Bursa’da faaliyet gösteren Asil Çelik firması Orhangazi ilçesine yapacağı meslek yüksek okulun protokolü valilikte düzenlenen törenle imzalandı. 


Orhangazi ilçesinde yapılacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olması beklenen kampusün ilk etabı olan 6 milyon 270 bin 500 liraya mal olacak bölümün protokolü Bursa Valiliği ile Asil Çelik firma yetkilileri arasında imzalandı. Protokol törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu başta olmak üzere, Asil Çelik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Pektaş, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Yerköy Belediye Başkanı İsmail Akoğlu ve davetliler katıldı. 


Orhangazi Meslek Yüksek Okulu kampusünün protokolü imzalanan birinci etabında; iki adet eğitim bloğu, atölyeler, yemekhane, kafeterya ve idari bina yer alacak. İkinci etabında ise; iki eğitim bloğu ve idari bina bulunacak....