27 / 05 / 2024

orhangazi myo ne zaman açılacak

orhangazi myo ne zaman açılacak

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yapılacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olması beklenen kampusün ilk etabı olan 6 milyon 270 bin 500 liraya mal olacak bölümün protokolü Bursa Valiliği ile Asil Çelik firma yetkilileri arasında imzalandı....

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Orhangazi TOKİ konutlarında son durum ne?

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen 292 konutun yapımı tamamalandı. Konutların hak sahipleri evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin gündeminde TOKİ var!

Bursa Orhangazi Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Başkan Çağlayan ve Encümen üyeleri tarafından 11 maddelik gündem maddesi belirlendi. Temmuz ayının öne çıkan konusu yaklaşık 60 dönümlük araziye TOKİ konutlarının yapılması.

İzmir Ödemiş güneş enerji santralleri imar planı askıda!

İzmir Ödemiş İlçesi, Orhangazi Mahallesi, 1 parselde lisanssız Güneş Enerji Santralleri yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı....

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

orhangazi myo ne zaman açılacak Haberi

orhangazi myo ne zaman açılacak

Bursa’da faaliyet gösteren Asil Çelik firması Orhangazi ilçesine yapacağı meslek yüksek okulun protokolü valilikte düzenlenen törenle imzalandı. 


Orhangazi ilçesinde yapılacak ve yaklaşık 15 milyon liraya mal olması beklenen kampusün ilk etabı olan 6 milyon 270 bin 500 liraya mal olacak bölümün protokolü Bursa Valiliği ile Asil Çelik firma yetkilileri arasında imzalandı. Protokol törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu başta olmak üzere, Asil Çelik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Pektaş, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Yerköy Belediye Başkanı İsmail Akoğlu ve davetliler katıldı. 


Orhangazi Meslek Yüksek Okulu kampusünün protokolü imzalanan birinci etabında; iki adet eğitim bloğu, atölyeler, yemekhane, kafeterya ve idari bina yer alacak. İkinci etabında ise; iki eğitim bloğu ve idari bina bulunacak....