27 / 04 / 2024

orhangazi tekke mahallesi kentsel dönüşüm

orhangazi tekke mahallesi kentsel dönüşüm

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliğine itiraz!

Sultanbeyli ilçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 13.07.2022 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği itirazı askıya çıkarıldı.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Çanakkale'de 214 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Çanakkale ili Çardak Belediyesi, Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Tekke Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Pendik Orhangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Esenyalı ( Orhangazi ) Mahallesi, 7803 adadaki kadastral boşluk alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Battalgazi Mahallesi, 384 ada, 1 parsel ile Orhangazi Mahallesi, 8978 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı  askıya çıkarıldı.

Kahramanmaraş Tekke'ye 551 yeni konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Orhangazi'deki arsanın ihalesi iptal edildi!

Orhangazi İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde gençlerin top sahası olarak kullandığı arsa için ihale düzenlenecekti. İddiaya göre belediyenin borçlarını ödemek için gerçekleştirdiği ihale, tepkiler nedeniyle şimdilik iptal edildi.

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Orhangazi Belediyesi'nden 59.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Orhangazi Belediyesi'ne ait olan; Yeniköy Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsa toplamda 59 milyon 892 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Orhangazi Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Orhangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tarihi bir kararla Yusuflar Mahallesi’nde(Tekke) başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yusuflar (Tekke) Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş Tekke dönüşümle yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekke Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor.

orhangazi tekke mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

orhangazi tekke mahallesi kentsel dönüşüm


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili belediye binasında ilçede faaliyet gösteren müteahhit firmaların yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Kentsel dönüşümün masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Çağlayan, "Bu toplantıyı yapmaktaki amacımız ilçemizde faaliyet gösteren müteahhit firmaların kentsel dönüşüme bakış açılarını görmek" dedi. Çağlayan, altyapı çalışmalarında da sona gelindiğini hatırlatarak, "Yakında altyapıyı tamamen bitirmiş olacağız. Ardından da elektrik hatlarının yeraltına alınması bitmiş olacak. Böylece şehrin görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Aynı zamanda da hatların geçtiği yerlerdeki tehlikeleri de bertaraf etmiş olacağız. Kazı işlemleri bittikten sonra da kaldırım ve asfaltlama başlayacak" dedi.


ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK AMACINDAYIZ 


Başkan Çağlayan, şehri güzelleştirmek, şehrin daha bir albenisi olması için gayretleri olduğunu belirterek şöyle konuştu, "Müteahhitler olarak siz bu şehrin güzelleşmesi için katkılarınız var. Biz...