05 / 05 / 2024

orhangazi toki 4.etap ne zaman başlıyor

orhangazi toki 4.etap ne zaman başlıyor

Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti.

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Afyon Sandıklı 4. Etap isim listesi...

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap projesinde yer alan 153 adet konutun kura çekimleri bugün canlı yayında gerçekleştirilecek.

orhangazi toki 4.etap ne zaman başlıyor Haberi

orhangazi toki 4.etap ne zaman başlıyor


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de hayata geçirileeek olan TOKİ 4.Etap Projesi için İstanbul'da TOKİ Bölge Müdürlüğü'nii ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti. 


Belediye Başkam Neşet Çağlayan, Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte bir süre önce İstanbul'da hizmet vermeye başlayan TOKİ'nin Bölge ve Şehir Planlama Koordinatörlüğünde İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Uğur İnan ile bir araya geldi. Burada Orhangazi projesi ile ilgili görüşme yapan Çağlayan, bölge plan ve projelerini Uğur İnan'a teslim etti. 


İNCELEME YAPILACAK 


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap için plan ve projelerin TOKİ'ye teslim edildiğini belirterek, "TOKİ planlama dairesi teknik personeli...