19 / 05 / 2024

Orıent Group Dekorasyon nerede

Orıent Group Dekorasyon nerede

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Rabeh ve Mhd Nour ortaklığında kuruldu. 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babel Group İnşaat Dekorasyon Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hejazı Group İnşaat Dekorasyon İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mahmoud Hejazı tarafından kuruldu.

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vostok Orıent İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edın Nurkovıc ve Spaso Ljubovıc ortaklığında kuruldu.

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Koçak tarafından kuruldu.

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Group Mimarlık Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Tavlı Orhan Çevik tarafından kuruldu.

Itkan Group İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itkan Group İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Aytaç tarafından kuruldu.

Astan Group Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astan Group Yapı Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdolreza Mohebbi kuruldu...

Orıent Group Dekorasyon nerede Haberi

Orıent Group Dekorasyon nerede

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Rabeh ve Mhd Nour ortaklığında kuruldu. 

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
a.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyonişlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Zeyrek Mah.İtfaiye Cd. Sulekoğlu Apt.No.31/11...