06 / 05 / 2024

Orient Light

Orient Light

Orient Light firmasıyla, araplara gayrimenkul satışında rekor kıran Halil İbrahim Demirhan, şimdiye kadar araplara 3 milyar dolarlık gayrimenkul satılmasına aracılık etmiş.

Tuzla Orient Blue 2026'da teslim! Yüzde 40 peşinatla!

Kalamış Konut imzası ile hayata geçirilen Orient Blue Tuzla projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. 

Orient Blue Tuzla'da 36 ay vade fırsatı! Teslimler 2026'da!

Kalamış Konut imzası taşıyan Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Projede toplam 800 konut yer alıyor.

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

Orient Blue Tuzla'da lansmana özel fırsatlar! 800 konutluk yeni proje!

Orient Blue Tuzla projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İşte 800 konutun yer aldığı Orient Blue Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Yeni Polo can yakıyor! Geleceğin teknolojisi yeni Polo Life 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Volkswagen’in alışıl olduğumuz üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Yeni Polo, her anlamda kendini geliştirmiş haliyle karşınızda. Yarı Otonom Sürüş Asistanı, IQ.LIGHT– LED Matrix farlar ve “Travel Assist”  gibi premium donanımlarla Polo 23 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Selahattin Kaan Tolga tarafından kuruldu.

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Orient Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Anar Mammadov tarafından kuruldu.

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Anıl Karaaydın tarafından kuruldu.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Orient Light Haberi

Orient Light

1999 yılında kurduğu Orient Light firmasıyla, araplara gayrimenkul satışında rekor kıran Halil İbrahim Demirhan, şimdiye kadar araplara 3 milyar dolarlık gayrimenkul satılmasına aracılık etmiş. Ağaoğlu Emlak Konut projelerinin araplara sattığı binlerce konutu pazarlayan Orient, ayrıca Ağaoğlu projelerinin dünya satışında Türkiye'de tek yetkili iş ortağı.  Üç yıl içinde Ağaoğlu’nun projelerinden Araplara 4 binin üzerinde daire satarak, 3 milyar dolar parayı Türkiye'ye getirmiş.


Dubai Emir’i El Maktum’a bile emlak satmış!

Ortadoğu’da en üst düzeyde kurduğu ilişkilerle emir ailesi ve prenslere bile Türkiye’den büyük gayrimenkuller pazarlamış. Demirhan, Yurt dışında yaptığı ortaklıklarla araplara özellikle İstanbul ve Yalova’da yatırımlar yaptırmış.  Aralarında yakın dostluk ilişkisi bulunan Dubai Emiri Muhammed bin Raşid El Maktum, Halil İbrahim Demirhan’ın davetlisi olarak  altı kez Türkiye’ye gelmiş ve Yalova'dan ve Sapanca'dan toplam...