06 / 08 / 2024

Orıss Mekatronik Sanayi iletişim

Orıss Mekatronik Sanayi iletişim

Orıss Mekatronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Paltalı tarafından kuruldu.

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Orçun Gözaydın tarafından kuruldu.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Süroğlu ve Serdar Akdana ortaklığında kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Güssün Akyüz tarafından kuruldu.

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Optimistik İnşaat Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimistik İnşaat Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuz Çetin ve Orçun Aydın ortaklığında kuruldu.

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Mekatronik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Meryem Albayrak tarafından kuruldu.

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Gürsoy tarafından kuruldu.

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Orıon Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kağıthane’de yapıldı. 

Orıss Mekatronik Sanayi iletişim Haberi

Orıss Mekatronik Sanayi iletişim

Orıss Mekatronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Paltalı tarafından kuruldu.


Orıss Mekatronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a)İmalat ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalara danışmanlık, tasarım, yazılım projelendirme, otomasyon, bilgisayar sistemleri, bakım, onarım, servis ve mühendislik hizmetleri vermek, bu hizmetlerin satış ve temsilciliğini yapmak. b)Sanayi ve hizmet sektöründe üretimin ve hizmetin geliştirilmesi, modernizasyonu, otomasyonu için gerekli bilgisayar, bilgisayar donanımı, bilgisayar programlarının alımını, üretimini, satışını, montajını yapmak c)Her türlü sanayi ve iş makineleri ile cihazlarının, teçhizat ve ekipmanlarının imalatını, alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, ve bu makinelerin elektronik sistemlerinin tamir, bakım ve iyileştirmelerini yapmak d)Hidrolik, Pnömatik, ve diğer devamlı hareketli asansör, elevatör ve konveyörlerin imalatı,...