22 / 05 / 2024

Orka Banyo Orka Rose serisi

Orka Banyo Orka Rose serisi

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Soner Babur tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Orka Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Esra Arıcı Çil tarafından kuruldu. 

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Orka Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Demircan ve Cem Yavuzak ortaklığında kuruldu. 

Orka Holding 2018'de mağaza sayısını 450'ye yükseltecek!

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding 2018 yılında mağaza sayısını 450'ye yükseltecek..

Orka Banyo Orka Rose serisi Haberi

Orka Banyo Orka Rose serisi

Estetik ve şık banyolara imza atan ORKA Banyo kullanıldığı her ortamda sıcaklık hissi yaratan ahşabı teknoloji ile buluşturuyor. 2014 modasının banyodaki yansımasını ROSE'nin yuvarlak hatlarında saklıyor... GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® ROSE, seramik lavabosu ve birinci sınıf mdf üzeri desenli thermoform yüzey gövdesi ve kapakları ile sunuluyor. İnsan ve çevre sağlığına duyarlı ve suya dayanıklı thermoform yüzey ile ıslak mekanlarda en iyi çözümler sunuluyor. Yuvarlak hatları ile tasarımında şıklığın yanısıra çocukların güvenliği de düşünülmüş. Tercihe göre led aydınlatmalı büyüteçli ve IP44 normunda suya ve toza dayanıklı aynası ile ORKA® ROSE MIRROR ya da ahşap yan dolaplı ve IP44 led aydınlatmalı apliği ile ORKA® ROSE modelleri sizi konforun ön planda olduğu bir banyoya kavuşturuyor. Frenli tam açılım çekmece ve...