28 / 04 / 2024

Orka Banyo yeni ürünleri

Orka Banyo yeni ürünleri

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Orka Holding yurt dışında 50 yeni mağaza açacak!

Orka Holding, 10 günde 350 bin satış gerçekleştirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl içinde yurt dışında 50 mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Orka Banyo yeni ürünleri Haberi

Orka Banyo yeni ürünleri

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor. 


Estetik, zerafet ve tasarımın birlikteliğinden oluşan LARES ile elitist düşler kuruluyor, geçmişten ilham alan asalet gelecekle buluşuyor... GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA®Gövde ve kapakları parlak lakeden olan LARES, yavaş kapanan frenli mekanizmalı çekmece ve kapakları ile sunuluyor. Çekmece içi bordo flok yüzey ile üst çekmecede yer alan bölmeler detayların yerli yerinde olmasını sağlıyor. Dekoratif ahşap çerçevesi ile banyonuza salon havasını getiren LARES, şık boy dolabı ile de size ek saklama alanı sağlıyor. Beyaz Lake, Krem Lake ve Siyah Lake olmak üzere üç rengi ile...