03 / 05 / 2024

Orka Holding Orta Doğu mağazaları

Orka Holding Orta Doğu mağazaları

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Orta gelir konut kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? 

Orta Gelirliye Konut kampanyasının ayrıntıları bugün resmen açıklandı. Peki Yeni Evim kampanyası konut sektörünü nasıl etkileyecek? DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konuyu değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Perakendecilerden yüzde 50 kira indirimi ya da ciro bazlı kira talebi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ürün kanallarındaki değişikliği vurgualayarak AVM'lerde ortak bir genel gider standardı olmadığını kaydetti.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Gama Holding'in acı günü! Ergil Ersü vefat etti!

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Orka Holding Orta Doğu mağazaları Haberi

Orka Holding Orta Doğu mağazaları

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Damat, Tween ve D’S Damat ile Türkiye ve küresel pazardaki hedeflerini ve yatırımlarını, salgının moda perakendesi üzerindeki etkilerini video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Orakçıoğlu, Grup olarak markalı ihracat, yurt içi ve yurt dışı perakende, üretim tarafında aktif olduklarını dile getirdi.

Yurt dışındaki hareketlenmenin yeniden başlamasını önemsediklerini söyleyen Süleyman Orakçıoğlu, şöyle konuştu:

“Yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacağız. Moskova’da iki yeni mağaza ve Dubai’nin en büyük alışveriş merkezi Dubai Hills’te de D’S Damat açılacak. Yine yakında Polonya, Tacikistan, Almanya ve İsviçre’de birer mağaza açılışı yapacağız. Yurt içinde de hedeflerimiz doğrultusunda büyümemize online ve offline olarak devam edeceğiz. Geçtiğimiz 15...