28 / 04 / 2024

orkide tekirdağ fabrikası

orkide tekirdağ fabrikası

İçeriği zeytinyağı ve fındık yağıyla zenginleştirilen yeni margarinini çıkaran Orkide, Tekirdağ 'da entegre fabrika, Lüleburgaz'da ise toplama ve depolama tesisi ile sektördeki payını hızla artırıyor

Orkide, Avrupa’nın en modern yağ fabrikasını kuruyor!

Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Kurtpınar Mahallesi'ndeki şeker fabrikası özelleştiriliyor. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının satışı iptal edildi!

29 Mart'ta satış ihalesi duyurulan Tekirdağ'daki şeker fabrikasının ihalesi iptal edildi. İptal ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ'daki şeker fabrikası özelleştiriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, Tekirdağ'daki şeker fabrikasını satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Tekirdağ'daki şeker fabrikası arazisine rezidans mı yapılacak?

Tekirdağ’da yer alan 13 bin metrekarelik şeker fabrikası arazisi ticari alana dönüştürülecek.

Arçelik Beylikdüzü'ndeki fabrikasını taşıyor!

Arçelik yaptığı açıklamada İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Tekirdağ'a taşıyacağını belirtti.

Tekirdağ'da 5.6 milyon TL'ye satılık süt fabrikası!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi, Süleymanpaşa Ahmetçe Mahallesi'nde bulunan süt fabrikasının borçlu hissesini satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 607 bin 374 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Profilo Telra Fabrikası icradan satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi'nde bulunan Profilo Telra Fabrikası'nı satışa çıkartıyor. İhalesi 10 Ekim Pazartesi yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 53 milyon 372 bin 660 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ'daki fabrika yangın saatlerce söndürülemedi!

Tekirdağ Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar 8 saattir sürdürülüyor. Yangına itfaiye helikopteriyle havadan da müdahale ediliyor. Olayda can kaybı olmaması tek teselli...

Tekirdağ Merkez'de icradan 3.7 milyon TL'ye satılık tuğla fabrikası!

Tekirdağ 1. İcra Dairesi; Merkez Kumbağ'da yer alan tuğla fabrikasını satışa çıkardı. Tuğla fabrikasının toplam değeri 3 milyon 771 bin 199,95 TL olarak belirlendi.

Kale Kilit Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit'in Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki yeni fabrikasının temeli atıldı. 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi, yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Tekirdağ'da satılık deri fabrikası: 4 milyon 700 bin 376 TL!

Tekirdağ İli Ergene İlçesi'nde yer alan deri fabrikasının toplam bedeli 4 milyon 700 bin 376 TL olarak belirlendi. Deri fabrikasının satışı Çorlu 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

orkide tekirdağ fabrikası Haberi

orkide tekirdağ fabrikası


Yağ sektörünün lider markası Orkide, hizmete girecek iki yeni tesisi ve yeni ürünleriyle yeni yılda da yatırımlarına devam ediyor. Orkide yağ, teknolojiye, Ar-Ge çalışmalarına ve yeni yatırımlara verdiği önemle pazar payını sürekli artırıyor.

İçeriği zeytinyağı ve fındık yağıyla zenginleştirilen yeni margarinini, Türkiye ve dünyada ilk kez tüketiciyle buluşturan Orkide, yalnızca sıvı yağda değil margarinde de iddiasını sürdürüyor. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, "Margarin alanında dünyadaki en son yenilikleri tesislerinde uygulamaya özen gösteren Orkide, geliştirdiği bu ürün sayesinde tüketicinin margarin konusundaki önyargılarını tamamen yıkmayı amaçlıyor. Orkide Kahvaltı Keyfi Margarin, tüketicisine sağlığı ve lezzeti aynı anda sunmayı hedefliyor. Katma değeri yüksek ürünler geliştirerek global olma yolunda sağlam adımlar atmak kurumsal önceliklerimizin başında geliyor" dedi.


"Rekabet şansı artacak"

2014 yılında iki ayrı tesisi...