28 / 04 / 2024

orkide yeni yağ fabrikası

orkide yeni yağ fabrikası

Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak...

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Kiler GYO'dan 2024'ün ilk projesi! Halkalı'ya yeni yaşam merkezi geliyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projede 352 bağımsız bölüm yer alacak.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

İzmirli depremzedeler konteyner kentte yeni yaşamlarına başladı!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan veya ağır hasar gören yaklaşık 100 aile konteyner kente taşındı.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

orkide yeni yağ fabrikası Haberi

orkide yeni yağ fabrikası


Küçükbay Grup'un güçlü markası Orkide Yağ, kalitesi ve sağladığı istihdamla ülke ekonomisinin gelişiminde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Orkide, Tekirdağ fabrikasında deneme üretimine başladı. Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçen Avrupa'nın en modern yağ fabrikası, ekim ayında hizmete girecek. Şirket, bu fabrikayla Türkiye'nin yağ üretiminin yarısını karşılayacak kapasiteye ulaşacak.


Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Türkiye'nin en büyük 100 sanayi kuruluşu arasında yer aldıklarını, sürdürülebilir gelişim kapasitesine sahip öncü sanayi kuruluşları arasındaki yerlerini her gün biraz daha pekiştirdiklerini ve atılımlarını bu yönde yaptıklarını söyledi. Geçen yıl yüzde 20 büyüyerek konsolide bazda 1,1 milyar TL ciroya ulaştıklarını kaydeden Küçükbay, "Bu yılki 2 milyar TL ciro hedefimize hızla yaklaşıyoruz. Grup şirketlerimizden Reka A.Ş. bünyesinde Ekim 2013'te resmî törenle hizmete...