15 / 05 / 2024

orku kaykay parkı

orku kaykay parkı

Ordu’da yine bir ilki gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla kaykay pisti (skate park) inşa edecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Malatya Yaşam Parkı hizmete hazır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte Yaşam Merkezi arkasında yapımı tamamlanan Yaşam Parkı ve Kaykay Pistinde incelemelerde bulundu.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Ordu Kaykay Pisti tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’ni tamamladı.

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.

Kumluca Hüseyin Gürkan Parkı'nda kaykay pisti törenle açıldı!

Hüseyin Gürkan Parkı'nda yapılan kaykay pisti törenle açıldı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabileceği sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Ordu Skate Park için ilk kazma vuruldu!

Kısa bir süre önce ihalesini gerçekleştirerek gençlere yeni bir spor alanı oluşturmak için ilk adımı atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kaykay pistinin (skate park) inşaat çalışmalarına başladı.

Ordu'da skate park inşa edilecek!

Ordu’da yine bir ilki gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla kaykay pisti (skate park) inşa edecek.

Denizli'ye Skate Park müjdesi!

Denizli'de belediye, son yıllarda gençlerin yoğun ilgi gösterdiği ve zaman zaman otobüs ve araçların arkasına tutunarak tehlikeli görüntülerle gündeme gelen kaykayın güvenli bir ortamda yapılması için Skate Park Projesi'ni hayata geçirdi.

Kayseri'de kat karşılığı kaykay pisti işi ve dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında kaykay pisti yaptıracak.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

orku kaykay parkı Haberi

orku kaykay parkı


Ordu Büyükşehir Belediyesi, spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Ordu’da yine bir ilki gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla kaykay pisti (skate park) inşa edecek.

TOPLAM 850 METREKARELİK ALAN

Kaykay ve paten sporlarını yapan gençlerin taleplerini göz ardı etmeyen Büyükşehir Belediyesi, gençlerin düşüncelerini de alarak pist yapımı için proje hazırladı. 850 metrekarelik alanda oluşturulması planlanan kumsal skate park, Altınordu ilçesinde İlkadım Anıtı’nın yanındaki alana inşa edilecek. Gelen talepler doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında zemin, mevcut kottan 80 cm düşürülerek seyir terası oluşturulacak. Seyir terası, oturma alanı ve dış mekan ise ahşap kaplama yapılacak. 

ALANDA 8 AYRI MODÜL BULUNACAK

Pistin içerisinde paten yapanların kullanımına uygun zemin (saha betonu) oluşturularak, özel tasarımlı kaykay...