29 / 04 / 2024

Orkun Bilgin

Orkun Bilgin

İstanbul Boğazı'nın 3'üncü gerdanlığının inşaat faaliyetleri tam gaz sürüyor. Köprünün ayakları şimdiden boy göstermeye başladı. Bin 300 kişi büyük özveri ve titizlikle çalışmaya devam ediyor

SONDAKİKA: Vedat Bilgin'den Gazi aylıklarına zam müjdesi! Az önce açıkladı!

Sondakika...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, gazilere ödenen maaşların asgari ücret düzeyine çıkarılacağını açıkladı. Hemen ayrıntılara bakın...Son dakika...

Bakan Bilgin müjdeyi verdi! Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, en düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyelerini yükseltecek alternatif modeller için çalışma yaptıklarını söyleyerek çalışmanın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'a sunulacağını açıkladı.

Geçici işçilere müjde! Bakan Bilgin sonunda beklenen açıklamayı peş peşe yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de geçtiğimiz günlerde geçici işçiler dosyasının hafta içinde TBMM gündemine alınacağını ve probleminin çözüleceğini söylemişti. Bakan Bilgin "Meclis'in kararıyla geçici işçiler sorunu da kapanıyor" dedi.

Asgari ücrete ara zam müjdesi! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bedat Bilgin, deprem bölgesindeki depremzedeleri ziyaret etti Deprem bölgesindeki vatandaşların asgari ücretlerine yönelik açıklamalarda bulunan Bilgin, çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Taşeron işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Toplam 60 bin çalışanı ilgilendiren taşeron işçiye kadro düzenlemesinin yürürlüğe girmesiyle taşeron işçilerin kadrolu işçi olarak çalışmaları sağlanacak ve bazı sosyal haklarda da iyileştirmeye gidilecek. Bakan Bilgin’den konuyla ilgili bir müjde geldi.

700 bin işçinin başına talih kuşu kondu! Bakan Bilgin resmen müjdeyi verdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, toplu iş sözleşmesine ilişkin çalışmaların başladığını açıkladı. Kamuda çalışan 700 bin işçiyi ilgilendiren zam pazarlığı ve 50 bin geçici işçinin kadroya alınması konusunda son viraja girildi.

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de zorunlu emeklilik olacak mı? Geçici işçilerde son durum nedir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine Toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Bakan Bilgin'den EYT paylaşımı! EYT’de ilk maaş ne zaman yatacak? Depremzedeler faydalanabilecek mi?

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda 395 oyla kabul edilmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den paylaşım geldi.

Bakan Bilgin’den çok önemli ‘asgari ücrete zam’ açıklaması!

Milyonlarca çalışanın merak ettiği asgari ücrete ek zam konusunda çok önemli bir son dakika açıklaması geldi. Konuyla ilgili bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin merak ettiği “asgari ücrete ek zam gelecek mi?” sorusunu yan

Bakan Bilgin müjdeyi verdi, nefesler tutuldu! 140 bin personel kadrolu oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir televizyon programında EYT ve kadro konularında açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, 140 bin personelin kadrolu olacağı müjdesini verdi. İşte detaylar...

Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'Bu hafta...'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "EYT'nin bu hafta Meclis'e geleceğini tahmin ediyorum" dedi ve "EYT'nin içeriği değişir mi?" sorusuna da yanıt verdi.

EYT için son sözü Bakan Vedat Bilgin söyledi! Tarihi duyanlar dondu kaldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) bekleyişi bir türlü bitmek bilmiyor. Kendilerine, yeni yıla girmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjde verilen EYT’liler, düzenlemenin yasalaşmasını beklerken, bu kez de Bakan Vedat Bilgin’den bir tarih açıklaması geldi.

Orkun Bilgin Haberi

Orkun Bilgin

Temelleri 29 Mayıs 2013'te atılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 320 metrelik yüksekliğiyle, asma köprüler arasında en yüksek kuleye sahip olacak. Köprünün iki yakasında aynı anda devam eden üç aylık yoğun çalışma sonrası, ayakların yüksekliği 125 metreye ulaştı. Gökdelen inşaatının 40 katına denk gelen yükseklikle birlikte, iki yakanın da 'ayak'landığı görüldü. Ayrıca ayaklarda projelendirilen bağlantı kirişlerinin de betonları da atıldı. 


65 VİYADÜK, 7 TÜNEL 

Köprü inşaatında, bin 300 kişi aylardır gece- gündüz vardiyasıyla çalışmalarına devam ediyor. 2015'te bitirilmesi hedeflenen köprünün işletmesi ise yapım dahil, 10 yıl 2 ay 20 gün konsorsiyum tarafından yapılacak. Köprü, özellikle hayvan sürülerinin zarar görmemesi ve daha küçük popülasyonlara ayrılmaması için çevreye duyarlı bir şekilde inşa ediliyor. Bu özelliğiyle de Türkiye'nin ilk ekosistem köprüsü olacak. Köprüyü yapan IC...