01 / 05 / 2024

Orkun Olgar

Orkun Olgar

Olgar ailesinin 'Hayatımız spor, neden işimiz de spor olmasın?' diyerek kurduğu SPX, adrenalin/alternatif spor kategorilerinde faaliyet gösteriyor...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monopol Busıness Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fatih Çelik, O. Süleyman Aslan ve Orkun Aksoy ortaklığında kuruldu.

Os Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Os Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Şengezer tarafından kuruldu.

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Malkoç, Bektaş Şimşek ve Mete Orkun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Beyaz tarafından kuruldu.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teeg İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 11 milyon 920 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Orkun Olgar Haberi

Orkun Olgar

Olgar Şirketler Grubu; başta Quiksilver, Billabong, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin olmak üzere 10’dan fazla global markanın Türkiye distribütörü. Grubun perakendeye girmeye karar vermesiyle 1989’da Sport Point ismiyle kurduğu SPX markası da var. 351SPX olmak üzere toplam 41 mağazayla alternatif sporlarda pazar lideri olduklarını söyleyen Olgar Şirketler Grubu CEO’su Orkun Olgar, doğaya tutkuyla bağlı insanlara, onları dört mevsim doğayla uyumlu hale getirecek giyecek, ekipman ve aksesuarlar sunduklarını kaydediyor. “181 İstanbul’da olmak üzere 35 SPX mağazamız var. Ankara, Bursa, Antalya, İzmir, Bolu ve Kayseri’de de SPX ile hizmet veriyoruz" diyen Olgar, yurtdışında Tiflis ile Kıbrıs’ta iki mağazaları olduğu bilgisini veriyor. Yurtdışında mağaza sayısını artırmayı hedefleyen SPX’in rotasında Balkanlar var. Beş yılda ise hedef; yurtiçinde 55, yurtdışında 20 mağazaya ulaşmak.

Ekonomist'ten Ceren Oral,...