05 / 05 / 2024

Orlando Breeze De Mar fiyat listesi

Orlando Breeze De Mar fiyat listesi

Türkiye'de satışa sunulan Breeze De Mar projesi bin 364 konuttan oluşuyor. Proje GAOK Invest imzası taşıyor. Breeze De Mar Orlando fiyat listesi 90 bin 400 dolardan başlıyor.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Gürkan Akpınar: Türkiye'den 100 milyon dolarlık satın alım gerçekleştireceğiz!

Breeze de Mar, Avrupa pazarlarında büyümesini sürdüren Türk şirketlerini, Amerika'ya davet ediyor. Türkiye’de ki büyük küçük tüm markalar, bizimle iletişime geçebilirler." diyor..

Breeze De Mar Orlando yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor!

Breeze De Mar Orlando Projesi'nde fiyatlar 99 bin 400 dolardan başlıyor. Breeze De Mar Orlando projesi yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor.

Serdar Ortaç'ın kayinpederi Breeze De Mar Orlando'dan ev aldı!

Breeze De Mar Orlando projesinden Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Loughnan'da ev aldı. 90 bin dolara satın alınan evin, damadıyla kızının dairesinin bir üst katında olduğu öğrenildi.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Breeze De Mar Orlonda'da yatırım fırsatı!

GAOK Invest LLC imzasıyla Amerika'da inşa edilecek Breeze De Mar gayrimenkul projesi için İstanbul ve İzmir'de tanıtım yapılacak. 230 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ilk etabı Aralık 2018'de bitecek.

Breeze De Mar Orlando fiyat listesi!

Türkiye'de satışa sunulan Breeze De Mar projesi bin 364 konuttan oluşuyor. Proje GAOK Invest imzası taşıyor. Breeze De Mar Orlando fiyat listesi 90 bin 400 dolardan başlıyor.

Breeze de Mar satışa çıktı! 90 bin 400 dolar!

GAOK Invest LLC imzası ile inşa edilen Breeze de Mar projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatlar 90 bin 400 dolar başlıyor.

Breeze De Mar Orlando 90 bin 400 dolardan satışta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando projesi Türkiye'de satışa çıktı. Fiyatlar 90 bin 400 dolardan başlıyor.

ABD'nin Breeze De Mar projesi 28 Mart'ta satışa çıkıyor!

ABD’nin Florida eyaleti Orlando bölgesinde gerçekleştirilen Breeze De Mar gayrimenkul projesi, Türkiye’de satışa çıkıyor.

İstanbul’da ev mi, Miami’de deniz manzaralı rezidans mı?

Türk jet-set’ine Miami’de, Orlando’da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika’daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı. En çok talep Miami’de okyanus manzaralı rezidanslara…

Orlando Breeze De Mar fiyat listesi Haberi

Orlando Breeze De Mar fiyat listesi

900 bin metrekare alanda inşa edilen Breeze De Mar Orlando projesi Türkiye'de satışa çıktı. ABD’nin Floriada eyaleti Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi bin 364 konuttan oluşuyor.


Breeze De Mar Orlando Evleri'nde 1+0'dan 3+1 dubleks dairelere kadar farklı alternatifler sunuluyor. Projede daire genişlikleri 56 ile 113 metrekare arasında değişiyor. 


Bir GAOK Invest projesi olan Breeze De Mar Orlando projesinde  yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım banka kredisiyle ödenebiliyor. 


Orlando Breeze De Mar projesinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 20’si peşin olmak üzere 5 yıldan 30 yıla kadar uzanan süre içinde  GAOK Invest  LLC’in sunduğu mortgage seçeneklerinden yararlanabiliyor. Projede toplam bedelin yüzde 10'u kadar kira garantisi veriliyor. 


Breeze De Mar Orlando fiyat listesi!


Breeze De Mar Orlando fiyat listesi; stüdyolarda 90 bin 400 dolardan...