07 / 05 / 2024

Orman Mühendisliği alınacak mı

Orman Mühendisliği alınacak mı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, sözlü ve uygulamalı sınavla 80 adet Orman Mühendisi alımı yapılacağını duyurdu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Mühendisi alımını Twitter'dan açıkladı. İşte o duyuru ve ilan metni...

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

İş arayanlar müjde! En az ilkokul mezunu 10 bin 269 kişi alınacak! 

Eylül ayının son ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda hem özel hem de kamuya toplam 10 bin 269 kişi alınacak. İşte detaylar...

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Tarım Bakanlığı az önce duyurdu! Tam 1000 işçi alınacak! Açık kadrolar tek tek paylaşıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek için personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına tam bin geçici işçi alacağı öğrenildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 8 bin 231 personel alınacak! Kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 8 bin 231 personel alınacak... Kaçırmayın!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

En az ilkokul mezunu bekçi alınacak! İŞKUR duyurdu! Şartlar tek tek açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR 2023 bekçi alımı ilanlarını açıklamaya başladı. En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapacağını açıklayan kurum, bekçi olmak isteyenlere müjdeyi verdi. İşte İŞKUR 2023 bekçi alımı ile ilgili detaylar...

Orman Mühendisliği alınacak mı Haberi

Orman Mühendisliği alınacak mı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesi, www.ormansu.gov.tr üzerinde yayınlanan duyuruya göre; 


Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ve Orman Genel Müdürlüğü Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmelik hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla EK 1 listede belirtilen yerler için sözlü ve uygulamalı sınavla 80 adet orman mühendisi alımı yapılacak.


İlan metni şöyle; 


ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2014 YILI ORMAN MUHENDİSİ ALIMI İLANI


Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak...