03 / 05 / 2024

orman satışları kanun tasarısı tam metni

orman satışları kanun tasarısı tam metni

Meclis'te kabul edilen tasarının 13. maddesine göre, ormanlardaki canlı, dikili ağaçlar da ‘orman ürünü' kabul edip satışa çıkarılabilecek. İşte ormanların satışlarına ilişkin kanun tasarısının tam metni..

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Ev alacaklar dikkat! Konut satışlarında şartlar resmen değişti! 

Ön ödemeli konutlara, devre mülk ile devre tatil satışlarına ve kredilere yönelik düzenlemeleri de kapsayan kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunla, ön ödemeli satılan konutların teslimlerinde, devre mülk satışlarında ve kredi ürünlerinde düzenleme yapılıyor.

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Orman Köylülürenin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Ormanların satışlarına ilişkin kanun tasarısı tam metni!

Meclis'te kabul edilen tasarının 13. maddesine göre, ormanlardaki canlı, dikili ağaçlar da ‘orman ürünü' kabul edip satışa çıkarılabilecek. İşte ormanların satışlarına ilişkin kanun tasarısının tam metni..

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Konut satışlarında yapılan düzenlemeye ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, 684 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile konut satışlarında yapılan düzenlemeyi meclis gündemine taşıdı. Yedekci konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ön ödemeli konut satışları yönetmeliği!

Ön ödemeli konut satışların nasıl yapılacağına dair yasal hükümlere 28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da yer veriliyor. İşte, ön ödemeli konut satışları yönetmeliği!

Uptown İncek Konutları'nda teslime yakın satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olan proje sosyal donatı alanları ile de dikkat çekiyor.

Uptown İncek'te teslime yakın satışlar arttı!

Uptown İncek yatırımcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek 'te teslime yakın satışlar arttı.

Uptown İncek Evleri'nde teslim öncesinde satışlar arttı!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek ‘te teslime yakın satışlar arttı. Uptown İncek’te konut sahibi olmak isteyenlere kaliteli ve konforlu bir yaşam sunuluyor.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı satışlar devam ediyor! Teslimler 2016'da!

Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılacağı Resim İstanbul Orman projesinde yer alan daireler için avantajlı ödemeler ve satışlar devam ediyor. Proje; Sancaktepe'de inşa ediliyor.

1978 yılında mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durdurulmuş!

1978 yılında mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durdurulmuş. Mezarlıklar Müdürlüğü, Orman Bakanlığı'na başvurarak Fatih Ormanları'nın yanan bölümünün mezarlık yapmak istemişler. Şehrin üç yeni mezarlığa ihtiyacı varmış.

Avukat Kadir Kurtuluş: Ön ödemeli konut satışları hakkında yönetmelik önemli değişiklikler getirdi!

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında çıkarılan “Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelik” kapsamında getirilen uygulamalarda hukuki açıdan dikkat edilmesi gereken usul ve esaslar bulunmaktadır.

orman satışları kanun tasarısı tam metni Haberi

orman satışları kanun tasarısı tam metni

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın Meclis Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam ediyor.

Meclis'te kabul edilen tasarının 13. maddesine göre, ormanlardaki canlı, dikili ağaçlar da ‘orman ürünü' kabul edip satışa çıkarılabilecek. 

İşta kanun tasarısının genel gerekçesi ve tam metni;

KANUN TASARISININ GENEL GEREKÇESİ

Ülkemizin su kaynaklarının planlanması, değerlendirilmesi ve yönetilmesinden birinci derecede sorumlu kuruluş olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 6200 sayılı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ile kurulmuş, enerji, tarım, içmesuyu ve çevre olmak üzere dört farklı sektörde faaliyette bulunan merkez ve taşra teşkilatı olarak yapılanan yatırımcı bir kuruluştun DSİ Genel Müdürlüğünün yatırım programında; Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Doğu Anadolu Projesi (DAP),...