02 / 05 / 2024

orman yangını Balıkesir

orman yangını Balıkesir

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Kepsut ilçesindeki yangının 500 hektardan fazla alanda etkili olduğunu belirterek, "Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesinde son dakika müjdesi! 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde son dakika müjdesi geldi. 506 yeni konutu aman kaçırmayın...

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Altıeylül kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Altıeylül 2020 projesindeki konutların hak sahipleri bugün belli olacak. 

TOKİ Balıkesir Altıeylül kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Altıeylül 2020 projesinde yer alan 750 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

TOKİ Balıkesir Susurluk 200 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Balıkesir Susurluk 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

orman yangını Balıkesir Haberi

orman yangını Balıkesir

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Sarıfakılar köyü yakınındaki ormanlık alanda dün çıkan yangının ilerlemesinin, rüzgarın etkisinin iyice azalması ve ekiplerin müdahalesiyle durduğunu söyledi.


İç kısımlarda yer yer alevlenmeler olduğunu ve bu bölgelerde 3 uçak, 8 helikopterle müdahalelerinin sürdüğünü dile getiren Yalçın, "Arazözlerimiz ve iş makineleriyle yanan alanı dört bir taraftan kuşattık. Alevler 500 hektarın üzerindeki alanda etkili oldu. Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi.


Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, gece kendi bölgelerinde çıkan bir yangını söndürdükten sonra Kepsut'a geldi. Bu ekiplerin yanı sıra Balıkesir, İzmir, Bursa, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Sakarya ve Manisa'dan gelen görevliler, 60'ı aşkın arazözle çalışmalara katılıyor.


İş makineleriyle ormanlık alanın iç kesimlerinde yangının büyümesinin engellenmesi...