16 / 05 / 2024

örnek dairelerin içini kim tasarlıyor

örnek dairelerin içini kim tasarlıyor

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik konu ile ilgili açıklama yaptı.

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

Son dakika! Dolar 30 TL eşiğini geçti! Dolar yatırımcıları müjde! 11 Ocak 2024 dolar/TL kuru!

Dolar yatırımcılarının heyecanla beklediği an geldi Dolar kuru bugün saat 10:30 itibariyle 30 lira eşiğini geçti. İşte dolarda son dakika gelişmesi...

İşini mobilden o bankaya taşıyanlara bu kadar para verilecek. Anında hesaba yatırılacak

Bankalar müşterilerini artırmak adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu çalışmaları yapan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi de işini kendi bankalarına taşıyanlara ciddi miktarda para verecek.

İŞKUR engelli girişimcilerin yanında! Kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteği!

Türkiye İş Kurumu, kendi işini kurmak isteyen engellilere hibe desteğinde bulunacak. İşte detaylar!

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altında resmen Ocak 2023 şoku! Bir gram bile altını olanın resmen içi içini yiyecek! Hemen bu açıklamaya bakın!

Altında resmen Ocak 2023 şoku... Bir gram bile altını olanın içi içini yiyecek...Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL kredi!

Halkbank, ilk defa iş kuracak veya kendi işini kurmuş kadın girişimcilere özel kredi fırsatları sunuyor. Halkbank’ın kredi kampanyalarında ise faizsiz kredi seçeneği ve 6 aya varan anapara geri ödemesiz krediler büyük ilgi görüyor…

İngiltere'de 612 bin kişi işini kaybetti!

İngiltere'de mayıs ayına ilişkin öncü veriler 612 bin kişinin işini kaybettiğini gösteriyor.

Koronavirüs krizi 195 milyon kişinin işini kaybettirebilir!

Uluslararası Çalışma Örgütü, Kovid-19 krizinin 2020'nin ikinci çeyreğinde küresel olarak çalışma saatlerinin yüzde 6,7'sini ortadan kaldırmasının beklendiğini, bunun da 195 milyon kişinin tam zamanlı işini kaybetmesi anlamına geleceğini bildirdi.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 176 yapım işini tamamlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 75 içme suyu, 99 atık su, bir katı atık tesisiyle bir yol yapımı olmak üzere toplam 176 yapım işini tamamlayıp belediyelere teslim edecek.

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

örnek dairelerin içini kim tasarlıyor Haberi

örnek dairelerin içini kim tasarlıyor

Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM projesinin satış ofisinde bulunan örnek daireler özenle hazırlandı. “Başkent’in zirvesi”ni hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, 2+1 ve 4+1 olmak üzere iki ayrı tipte örnek daire hazırlandığını ifade etti.


Satış ofisinde yer verilen örnek daireleri titizlikle detaylandırdıklarını bildiren Özçelik, “Bir proje için örnek dairenin önemi çok büyük. Konut alanların sahip olacağı eşyaların yanı sıra, mobilya yerleştirildiğinde evlerin nasıl görüneceğine dair de büyük ipucu veriyor. İnşaatımız devam ettiği için konut sahiplerinin dairelerini görebilmesi mümkün değil. Gerçek dairelerin birebir aynısını satış ofisimizde inşa ederek, konutları hayal gücüne bırakmadık” dedi.


Örnek dairelerde mobilya tercihini Koleksiyon Mobilya’dan yana kullandıklarını söyleyen Özçelik, “One Tower’ın kalitesi ile Koleksiyon’un modern çizgileri birbirine...