05 / 05 / 2024

İşini mobilden o bankaya taşıyanlara bu kadar para verilecek. Anında hesaba yatırılacak

İşini mobilden o bankaya taşıyanlara bu kadar para verilecek. Anında hesaba yatırılacak

Bankalar müşterilerini artırmak adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu çalışmaları yapan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi de işini kendi bankalarına taşıyanlara ciddi miktarda para verecek.



Bankalar müşterilerini artırmak adına var güçleriyle çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda bankalar tarafından neredeyse her gün yeni bir kampanya açıklanıyor. O kampanyalardan açıklayan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi'den de önemli bir kampanya daha geldi. Bu kampanyadan, işini Yapı Kredi'ye taşımaya karar veren vatandaşlar yararlanabilecek. 

Yapı Kredi bankası elbette ki bu kampanya hakkındaki detayları kendi resmi hesabından vatandaşlarla paylaştı.

Yapı Kredi'den konu hakkında yapılan açıklamada, "Kampanyaya katılmak ve hem bireysel hem firmanızın bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredili Ol butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

KAMPANYA KOŞULLARI DA DETAYLI OLARAK DUYURULDU

Kampanya koşulları da detaylı olarak bankanın resmi hesabından paylaşıldı. Konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan 22 Ağustos - 22 Eylül 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den ilk defa müşteri olan ve sonrasında Yapı Kredi Mobil’den ticari üyelik açılışını tamamlayan şahıs işletmesi sahibi müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanyadan yararlanabilmek için kullanıcıların Yapı Kredi Mobil’den "Bireysel Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerlemeleri, Çalışma Şekli bilgisinde “Serbest Meslek” kapsamına giren bir meslek seçimi yaparak ticari üyelik açılışı yönlendirilmek istediklerini beyan etmeleri gerekmektedir.
Yukarıdaki adımlardan ilerleyerek hesap açılışını tamamlayan müşteriler Yapı Kredi Mobil’e devam ettikten sonra ticari üyelik açılışı için yönlendirilecektir.

BU DETAYLARI DA ATLAMAYIN 

Müşterilerimiz ticari üyelik açılışını tamamladıktan sonraki 30 gün içerisinde aşağıdaki ürün kullanımlarının tamamını gerçekleştirmeleri durumunda kredi kartlarına 10.000 TL nakit iade kazanacaktır.
Müşterilerimizin kampanyadan yararlanmak için kullanması gereken ürünler şu şekildedir: World Business kredi kartından tek seferde en az 500 TL ve üzeri harcama, Yapı Kredi Üye İşyeri başvurusu ve POS’tan en az 1 işlem yapılması, Çek karnesi sahipliği, En az bir adet otomatik ödeme talimatı (fatura ya da SGK ödemesi) verme ve talimat ile 30 gün içerisinde bir ödemeyi otomatik olarak gerçekleştirme.
10.000 TL nakit ödülü kampanya koşullarının tamamını sağlayan müşterinin açık Ticari Kredi Kartına (World Business Kart) artı bakiye olarak müşteri olunan tarihten sonraki 30 gün içinde yüklenecektir.
Yukarıdaki koşullardan en az birini sağlamayan müşterilerimiz kampanyadan faydalanamayacaktır.
Kampanyadan ilgili firma sahibinin yalnızca bir kez faydalanabilme hakkı bulunmaktadır.
Bireysel müşteri olma adımından Yapı Kredili olan ve ticari üyelik açılışını tamamlayan müşterilerimiz, Yapı Kredi Mobil ana sayfada sağ üst köşede yer alan “İşim İçin” menüsünden dilediklerinde Kurumsal kullanıcılarına geçiş yaparak ticari ürün ve hizmetlerden faydalanabilir.
Yapı Kredi, kampanyayı durdurma ve kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar." 


Geri Dön